Szerintetek léteznek ezek?
Persze hogy léteznek, péntekenként szoktunk összejönni pókerezni, nessi mindig csal mert egy sunyi kis dög, a fanyűvő meg összejött a görényemberrel.
Ja én a Chupakabra voltam
a fanyűvőt megtalálták már bocsánat.
ott van a bejegyzés alján a videó , de érdemes elolvasni a szöveget is
a yeti igencsak valószínű, mert az első észlelés nagyon is hihető emberhez kötődik. Tibetben rengeteg a felfedezetlen, lakatlan régió, tele barlangokkal, nagyon magas hegységekkel, ismeretlen befagyott tavakkal. tele titkokkal. és a yeti elég intelligens hogy elbújjon. olykor szem elé kerül, csak ritkán, ezért van ilyen kevés szemtanú.
a loch ness tó elég hideg és zavaros, és ugye egy populáció fennmaradására minimum 50 egyed kéne, ehhez viszont ott nincs elég taáplálék. lehet, hogy felúszik valami ismeretlen olykor a tengerből, de a folyó ahol feltudna úszni, néhány helyen viszont alig pár méter
mély... ott nem maradhatna észrevétlen, ha valóban olyan nagy méretű. meg össze is keverhetik mindenfélével, érdekes, hogy Skóciában 5 tóból jönnek folyton észlelések, és csak ennek az 5 tónak van a partján valamilyen fa (nem tudom milyen, talán valamilyen tölgyfa és onnan könnyen bekerülnek valahogyan olyan anyagok, amivel összekeverik . szonárral viszont készítettek már
pár érdekes képet.
a chupacabra állítólag rémhír. az ott élő állatok betegek lesznek, majd elpusztulnak, és a gazdák meg lusták kideríteni a valódi okot és erre fogják. a természet, lebontók képes pár óra alatt az elpusztult állatokat olyanná "varázsolják" mintha sebészi pontossággal eltávolították volna a testrészeit. de lehet hogy amerikai kísérlet laborból kiszökött állat, ott valamelyik szigeten van is egy labor. de lehet felfedezetlen állatfaj vagy ufó is vagy valami teljesen más. a fanyűvő badaxsonyi görényember duó sztem fantázialény, bár ki tudja
a yetiben hiszek meg az óriás lajhárban, erszényes farkasban pl., de a loch nessbe chupacabrába kevésbé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!