Slenderman követő?
na szóval pár napja nyílt egy magazin még a hotdogon. elég nagy volt ott az aktivitás mert minden nap érkezett új post, és az írója elmagyarázta á-tól cettig hogy miért létezhet slenderman. képeket is rajzolt, a szimbólumát pedig mindenhova felrajzolja.
a képek elég ijesztőek. de ő azt mondta azért teszi mert szerinte ha történik vele valami akkor tudják hogy ő volt a tettes. tehát elvileg fél de ki akarja deríteni pontosan mi folyik itt és látni is akarja vagy hasonló (utóbbiban nem vagyok biztos csak következtetés)
szóval inkább áldozatnak véli magát, de akkor mi a francot keres itt egy általa rajzolt ilyen kép a blogon?
ha komolyan gondolta ezzel saját maga állítására cáfolt én ugyanis az x el áthúzott dolog alatt egy bolygót látok, ami egész véletlenül a Föld. mindenhol otthagyja a jeleket tehát valamit el akar érni. ráadásul halvány utalás van a kettő között. a kör az az emberi elme amúgy, az x meg az hogy megdöglesz. tehát most az elme helyett a Földet tette oda, vagyis tömegesen akar valamit?
tudtok másról is aki ilyet csinál vagy hasonlót?
"a kérdésem nem ez volt. látszik, hogy egy csöpp eszetek nincs... ezekkel van tele a gyakori-kérdések. szánalmas."
1.Akinek van esze az tudja,hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük és azt is,hogy a "hogy" előtt mindig vessző van.
2. A slenderman nem létezik,nincs bizonyíték a létezésére.
3.Egy átlag ember készítette a postot,gondolom én nem ment ki az állítólagos "megjelenési-helyszínekre".
No-meg nem hiszem,hogy volt az ilyen kutatásokhoz eszköze.
4.Voltak már kriptozoológusok akik utánajártak a slenderman dolognak és arra jutottak,hogy NEM létezik (én jobban hiszek az erre szakosodott embereknek,mint egy se biológiai se ,tudományos ismeretekkel nem rendelkező emberkének) .
5.Régen én is hittem a slendermanbe,de aztán utánakerestem egy-két dolognak és rájöttem,hogy egész végig fals fabulákban hittem.
idézem akkor neked azt is amit kiírt még a fejléc alá és gondolom akkor már oka is volt az ilyenek miatt
"Az átlag emberek szűk, szürke látótere képtelen feldolgozni mindazon dolgokat, melyeket én és általam bajba sodort barátaim átéltek. Nem aggasztanak az összefüggéstelen, primitív "magyarázatok", melyekkel az ilyenek bombáznak. Hisz mit ér látónak a vak szava, nemtetszésének hangot adva, csak mert nem lát? S károghatnak eleget, kővel megdobálva, nem tudván, hogy mibe belekeveredtem ott kritika és szkeptikus ostoba szava mit sem segít. - Shagzaran"
Képzeld el,én meg csináltam egy videót a "Figyelő" nevű lényről és mégsem hiszek benne,viszont nagyobb az esélye a létezésre mint a slenderbácsié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!