Mit gondoltok, az eredeti vámpírokról?
Az erdei vámpírokról:
átmenet a kristályos szerkezetű anyagok és az amorf (üvegszerű, nem kristályos szerkezetű) anyagok között. Jellemzője, hogy fizikailag a kristályokhoz hasonló elrendeződést mutat, de nincsen olyan elemi cella, amelyből maradéktalanul kirakhatóak lennének. 1981-ben Alan L. MacKay (Londoni Egyetem), majd 1984-ben Peter Kramer és Reinhardt Neri egymástól függetlenül dolgozták ki a Penrose-csempék térbeli általánosítását, ezzel elméletben leírták az 1984-ben felfedezett első kvázikristály szerkezetét.
Az első kvázikristályt 1984-ben írták le, alumínium-mangán ötvözet, később még több ilyen módosulásra képes fémötvözetet is találtak, például a Mg32(Zn,Al)49. Az 1980-as évek közepén Daniel Shechtman[1] professzor csapata vizsgálta a kvázikristályos anyagokat, ezért shechtmanitnak nevezték azokat el. Ezek vizsgálata során ötfogású kristályszimmetriát találtak, amiről addig úgy gondolták, hogy képtelenség. A kristályok három, négy, hat vagy nyolc tengelyű szimmetriát mutathatnak, ötöst sohasem.
De lehet, hogy ez a kvázikristály. Nem tudom mindíg keverem őket.
De legalább tanultál ma valami fontosat.
Szívesen!
A fantasztiálatos és minden esetben messzemenően ergonómikus Információ Kapitány!
Én teljesen komolyan írom, nem poénnak szánom amit most idekörmölök.
Tekintve, hogy jelezted, szerepjátékosok és hiedelmesek ne írjanak azt feltételezem, hogy a valójában létező vámpírokra gondolsz.
Abban biztos vagyok, hogy annyit tudsz te az "eredeti" vámpírokról, mint a kínai rizsföldeket kapáló paraszt a higgs-bozon detektálásának módszertanáról. Ne sértődj meg, nem sértésnek szántam.
Nem volt még időm szemrevételezni de itt vagyok :)
"milyen eredeti vámpírok nincsenek olyanok Béna:D méghogy értelmetlen válasz a kérdésed azaz értelmetlen az meg pláne értelmetlen volt hogy megszülettél. :D:D:D:D:D"
Nem tartozom neked magyarázattal mert 14 éves értelmi szintel rendelkezőknek nem szoktam magyarázatot adni. Ha nem érdekel a téma mit keresel itt?? Netán tied az oldal ? Hát nem a tied vésd az eszedbe kölök!! Ne virtualizálj magadnak ilyen dulgokat ! Irgum burgum !!! És mi az , hogy béna ? Csak nem tükörbe néztél és ihletet kaptál magadtól, és hamar le írtad el ne felejtsd. Az én születésem nem volt értelmetlen . De a tied!!!! Nem , hogy értelmetlen , hanem egyenesen hasztalan és céltalan volt . Hogy Tovább ragozzam .... Az orvos tudomány veled követte el a legnagyobb bakit :):):):) hehhe
"Amennyiben tényleg komolyan gondolod, szívesen benne vagyok egy információcserében."
_Írj rám akkor :)
Kérdező.Az igazi vámpírok a vámpírkedvelők szerint,Egyiptomi származásúak az első feljegyzések szerint.
Az viszont eléggé frusztráló ,hogy így osztogatod itt a jó népet csak azért mert heccelnek egy picit veled.Más a helyzetmegvilágosításuk. Próbáld könnyebben viselni a negatív véleményt,és jó esetben nevetni egy jót.
kérdező mi bajod van megjött neked? ejnye ejnye :D:D a kérdésed értelmetlen vámpírok nincsenek csak a mesékben ha mesét akarsz olvasni ott. van a google Szavaid leperegnek
rólam, "Nem tartozom neked magyarázattal mert 14
éves értelmi szintel rendelkezőknek
szoktam magyarázatot adni." persze én 14éves vagyok gondolkozz el azon, ki tette fel a kérdést "Mit gondoltok, az eredeti vámpírokról" nektek még tükrötök sincs Drakula gróf Elvitte na most durcizhatsz, xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!