Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Leteznek vampirok?

Leteznek vampirok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 20:36
1 2
 11/18 anonim válasza:
1 biztosan létezik az a feleségem! ( Állandóan szívja a véremet ) :)
2013. szept. 19. 12:03
 12/18 anonim ***** válasza:

10/11-es válaszoló

Már megbocsáss és nem rossz indulatból ,de honnét vetted ezeket a sületlenségeket?

Az én tudásom szerint a vámpíriságnak semmi köze ahhoz, amit te le írtál.Rossz az informátorod de nagyon.

Léteznek ez számomra nem vitatható.De abszolút amit róluk írtál.

2013. szept. 19. 18:17
 13/18 anonim válasza:
Lehet. Én például fehér bőrű vagyok, ha 1 kicsit is süt a nap muszáj napszemüveget feltennem, és szörnyen égeti a bőrömet. Nem az hogy melegem van. Bírom a meleget, de a napsütés bántja a bőrömet. Szemem színe néha fekete, néha aranybarna. Vért viszont nem szeretem :D
2013. szept. 19. 20:39
 14/18 anonim válasza:
Szerintem léteznek. Nem láttam egyet se de attól még lehetnek.
2013. szept. 23. 12:02
 15/18 anonim ***** válasza:

"amit írtál az abszolút" XD mármint abszurd?:D

10esnek igaza van, csak olvasd el rendesen mire gondolt..

a vámpírságot nem úgy írja le, mint nagy szemfogas lény, hanem mint olyan ember, aki csak elvesz a másik embertől, de nem ad... az emberséget pedig olyannak írta le, amikor ember ad a másik embernek..

amelyik ember csak elvesz a másiktól, azt a köznyelv rablónak, gyilkosnak titulálja... de egy mitikus síkon miért ne lenne ő a vámpír? másokat szipolyoz le a saját hasznára..

én látom a logikát a 10es válaszában, bár azért érdekes megfogalmazás... de ha őt vesszük alapul, nem sok ember van a világon...

2013. szept. 23. 15:32
 16/18 anonim válasza:
Vámpírok léteznek:)
2013. szept. 30. 18:18
 17/18 árnyék516 válasza:
vámpírok léteznek ismerek egy jó párat nem rossz arcok
2013. nov. 1. 16:25
 18/18 anonim válasza:
Írj privit ha érdekel.
2013. dec. 23. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!