Tenyleg leteznek angyalok es szellemekk?!
Az egész stílusod árulkodik arról, hogy maximum 12 éves vagy és valószínűleg trollkodsz. Innentől fogva nem hiszem, hogy bármiféle magyarázatnak értelme lenne. De ha mégsem trollkodnál.
Képzeld, tegnap mentem haza az egyik rokonomtól, aki a temető mellett lakik. Mindig mondta, hogy furcsa hangokat hallott a pincéjében, és amikor lementem körülnézni, furcsa, kicsit édeskés, émelyítő szagot éreztem. Előtte este "valakik" feltörtek egy koporsót a háza melletti temetőben. Mivel magyarázod? Egyértelmű, hogy zombi volt!
[Igen, egyértelműen baromságot írtam, azt illusztrálva, hogy ilyeneket nem hosszabb kitalálni, mint begépelni.]
"hatin"~háton
"le lokott"~lelökött (igekötőt ige előtt egybeírjuk)
"meletem"~mellettem
"sotetbeb "~sötétben
"ejhel"~éjjel
De ott van a rengeteg vesszőhiba,és mondatvégi írásjel hiba amiket nem említenék.
És suzrtinted csak egyszer hibáztál?Gratulálok a matematikai készségeidhez is!Hamarosan jön a Matekkummunista tábornok szellem aki meg este a szádba lógatja a zacsiját és ellopja a zoknijaid felét!
Basszus megfertőzött a kérdező!
"És szerinted..."
Megyek,ledarálok a turmixban egy nyelvtankönyvet és beinjekciózom magamnak!
Fogd vissza magad Bence,fogd vissza magad Bence ...
Jó,visszafogom magam és nem reagálok az utolsó kommentre.
"egyetlen egy valaki tokeletes! Az meg Jezus es Isten!"
Tehát neked Jézus és isten egynek számít, már ezt is megtudtuk :D
Amúgy aki odafigyel az telón is tud helyesen írni, és ékezettel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!