Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tenyleg leteznek angyalok es...

Tenyleg leteznek angyalok es szellemekk?!

Figyelt kérdés
Ha nem leteznek magyarazza mar meg nekem valaki mi volt az hogy valaki hatin csapott ejjel? Vagy le lokott az agyrol? Esetleg hogy valaki hozza ert a homlokomhoz? Vagy hogy sirtam es egy ules nyom volt a kanapen meletem? Vagy hogy ejjel 3-kor ki pakolt a sotetbeb a konyhaban? Anya is hallotta.neg beszeltuk is.mert hogy sotetben ejhel pakolni? Valoszinu..ha valakit erdekelnek meg ehhez hasonlo dolgok irjon:') nah de ezt magyarazzatok meg

2013. szept. 1. 15:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Az egész stílusod árulkodik arról, hogy maximum 12 éves vagy és valószínűleg trollkodsz. Innentől fogva nem hiszem, hogy bármiféle magyarázatnak értelme lenne. De ha mégsem trollkodnál.

Képzeld, tegnap mentem haza az egyik rokonomtól, aki a temető mellett lakik. Mindig mondta, hogy furcsa hangokat hallott a pincéjében, és amikor lementem körülnézni, furcsa, kicsit édeskés, émelyítő szagot éreztem. Előtte este "valakik" feltörtek egy koporsót a háza melletti temetőben. Mivel magyarázod? Egyértelmű, hogy zombi volt!

[Igen, egyértelműen baromságot írtam, azt illusztrálva, hogy ilyeneket nem hosszabb kitalálni, mint begépelni.]

2013. szept. 1. 17:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"hatin"~háton

"le lokott"~lelökött (igekötőt ige előtt egybeírjuk)

"meletem"~mellettem

"sotetbeb "~sötétben

"ejhel"~éjjel

De ott van a rengeteg vesszőhiba,és mondatvégi írásjel hiba amiket nem említenék.

És suzrtinted csak egyszer hibáztál?Gratulálok a matematikai készségeidhez is!Hamarosan jön a Matekkummunista tábornok szellem aki meg este a szádba lógatja a zacsiját és ellopja a zoknijaid felét!

2013. szept. 1. 17:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Basszus megfertőzött a kérdező!

"És szerinted..."

Megyek,ledarálok a turmixban egy nyelvtankönyvet és beinjekciózom magamnak!

2013. szept. 1. 17:51
 14/21 A kérdező kommentje:
Elnezest de telon sokat rontok:) nezzetek el nekem.es nem trollkodok...
2013. szept. 1. 17:55
 15/21 A kérdező kommentje:
De ebbol latszik h csak kotekedtek.egyebkent ne jatszatok a tokeletest;* hisz egyetlen egy valaki tokeletes! Az meg Jezus es Isten! Majd akkor javitsatok ki ha majd egyetlen egy hibatok nen lesz
2013. szept. 1. 17:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Fogd vissza magad Bence,fogd vissza magad Bence ...

Jó,visszafogom magam és nem reagálok az utolsó kommentre.

2013. szept. 1. 18:01
 17/21 A kérdező kommentje:
:)
2013. szept. 1. 18:04
 18/21 anonim ***** válasza:

"egyetlen egy valaki tokeletes! Az meg Jezus es Isten!"

Tehát neked Jézus és isten egynek számít, már ezt is megtudtuk :D

Amúgy aki odafigyel az telón is tud helyesen írni, és ékezettel is.

2013. szept. 1. 18:06
 19/21 anonim válasza:
Leteznek de de ezek gonosz szellemek, demonok. Nyisd ki a bibliat es tobbet is olvashatsz roluk
2013. szept. 3. 17:19
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Az írásodból azt lehet levonni, hogy kb. 13-15 éves vagy... Akkor meg minek vennénk komolyan?
2013. szept. 3. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!