Mit hallhattam? (többi lent)
Figyelt kérdés
Pár napja a nagymamámnál aludtam és felébredtem 4.30-kor és lementem a nappaliba tévézni.(A nappali egybe van nyitva a konyhával)És kb 5 körül hallottam a konyhából egy csattanást majd negyed óra múlva a nappaliban a hátam mögül egy olyan hangot mintha valaki végig húzná egy kerítés rácsán az ujját ezt 2szer hallottam szinte egymás után teljesen különböző irányokból de a hátam mögül,a hangok egyre erősebbek és hangosabbak lettek és egyszerre már több csattanást is hallottam a konyhából,amikor mamám felébredt ezek megszűntek.A múltkor is volt már ilyen akkor mintha egy tepsit ejtettek volna le de reggelre semmi sem változott lenn. Az a kérdésem hogy mi lehetett ez? Egy kopogószellem? És miért csak mostanában hallom ezeket?2013. aug. 26. 15:29
1/8 anonim válasza:
Szia!
Ezt te magad is okozhatod, de a szellem sincs kizárva.
Hány éves vagy?
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy szellem, de nem feltétlenül. Akár mumus is lehet. A mumusok sokkal többször előfordulnak, mint a szellemek. Ugyanis a szellemek lelkek, nem tudnak annyira érvényesülni, mint a mumusok, akiknek valódi testük van. Azonkívül a szellemekkel nehéz kommunikálni. A legtöbb tudatlan azt hiszi, hogy csak mi nem látjuk/halljuk őket, pedig maguk a szellemek sem egészen értik, mi is az, ahol vannak. Sok szellem nem is tudja hol van, sokan azt hiszik, hogy még mindig élnek, sokszor egészen más dimenzióban vannak, és csak félig vannak a mi dimenziónkban. De a mumusokkal te tudsz kommunikálni. Sőt!! Össze is tudsz velük haverkodni, segítenek pl ha bántanak a suliban, de vigyázz, mert nagyon nehéz összebarátkozni velük, és nehéz meglátni is őket. Sokkal jobban eltudnak bújni, mint bármi más. és igazi rosszcsontok.
3/8 anonim válasza:
:D Mumusok nincsenek :)
Elsö voltam.
4/8 anonim válasza:
Kedves első, második vagyok :)
Honnan veszed, hogy nincsenek mumusok? Érthetetlen módon hangokat hall, miért lenne szellem? Azt nem állítom, hogy nincsenek!! De miért ne lenne mumus? Miért lenne kitaláció? Nagyobb esélye va, hogy mumussal/mumusokkal van dolguk, mint szellemekkel.
6/8 BlackSword válasza:
Simán képzelted... De az is lehet, h kívülről jött a hang...
7/8 A kérdező kommentje:
Tuti hogy nem képzeltem! Konkrét hangos zajokat hallottam,és ez már egy ideje rendszeres szóval nem képzelem be.
2013. aug. 26. 21:14
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy első válaszolónak:15/L és ha valaki tapasztalt már hasolnól írjon privit mert kíváncsi vagyok:)
2013. aug. 26. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!