Az Isten (ek) igazából földön kívüli lények?
egyre több olyan van az interneten hogy az IStenek földön kívüli lények, és ebből a cikkből is lehet következtetni, [link]
ja és talán a bibliában is van arra utaló jelek hogy Isten egy UFÓ, de akkor ki teremtette őket akkor is kell legyen egy mindenható erő, ami meg teremti az univerzumot az embereket , állatokat és azokat a lényeket akiket mi emberek Isteneknek hiszünk.
"7 Ne imádjatok hamis isteneket..."
"Isten egy UFÓ"
Erősen kétlem, hogy UFO (rövid O-val) lenne. Az UFO nem azt jelenti, amire te gondolsz.
"Az Isten (ek) igazából földön kívüli lények?"
Szerinted ezt ki a halál f**za fogja neked itt megválaszolni?
UI.: Nézd meg az Alien VS Predator filmeket. Ott kijelentik, hogy a vadászok voltak az isteneink, akik építkezni tanítottak miket. Akkor ez alapján Alien is létezik? Ne fárasszatok már a marha, vagy inkább bölény kérdésekkel. :D
"7 Ne imádjatok hamis isteneket..."
Így van, ezért veszik be már egyre kevesebben az agyoncenzúrázott és végletekig átírt bibliát . Az ember igazi istenei földönkívüliek voltak, nem egy felhőn üldögélő öregapó :-)
OM
"de mostanság a lényekre mondják hogy ufo"
A leghülyébbek igen...
Erre még csak most jöttél rá?
Jn 8,23
És monda nékik: Ti innét alól valók vagytok, én onnét felül való vagyok; ti e világból valók vagytok, én nem vagyok e világból való.
Jn 18,36
Felele Jézus: Az én országom nem e világból való. Ha e világból való volna az én országom, az én szolgáim vitézkednének, hogy át ne adassam a zsidóknak. Ámde az én országom nem innen való.
Isten a föld alkotója és teremtője
Én már éreztem Isten és éreztem már azt milyen eltelni hittel, Szent Lélekkel.
Tehát nekem ne próbálja meg senki bemesélni, hogy ezek űrlények, mert Isten szeretete egy valóban érezhető dolog, ellentétben az űrlény kreténséggel.
Az, hogy Jézus országa nem e világi számodra csak azt jelentheti, hogy másik bolygó? Elég lekorlátozott elme vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!