Ezek igazi videók? Mert sokat néztem és berezeltem.
2013. aug. 4. 18:07
12/20 anonim válasza:
jaj ne hisztizz már,ha fosol akkor a francért nézel ilyeneket.....mindegy neked mit mondunk ugyis keresel majd valami videot amin megint beszarhatsz....
13/20 A kérdező kommentje:
én már láttam 1 szellemet a szobámban
2013. aug. 6. 10:25
14/20 anonim válasza:
az egy dolog. én is hiszek bennük.láttam is már. tényleg para.
de nem ez volt a kérdésed ,hanem hogy igazi e a video és mivel közöltük h nem, ezért hoztál egy másik tippet, a filmeket.... a lényeg ugyanaz... minek nézed ha félsz??
15/20 anonim válasza:
Jaja ne bántsátok már a 8 évest.
16/20 A kérdező kommentje:
9 vagyok!
2013. aug. 7. 12:11
17/20 anonim válasza:
poénnak elmennek ezek a videók
ja és valószínűleg nem igaziak
ja meg én annyi idős koromban az alien-t akartam megnézni de későn volt és elaludtam :S
18/20 anonim válasza:
Igen 15. válaszoló, 8 vagy 9, nagy különbség ám!!! :DDD xD
19/20 anonim válasza:
Létezik... hülyeség hogy nem létezik... minden pénteken átjön hozzám pókerezni és olyan pókerarca van, hogy azt más ember vagy lény nem tudja megcsinálni... szoktam is mondani neki, hogy ez már arcátlanság...
20/20 Trollpapa válasza:
Ha Slenderman létezik akkor is egy szellem!aki csak figyelmeztet hogy vki el fog tünni!valószínüleg Slender egy olyan embernek a lelke ki egy bulin volt szépen kiöltözve azonban elrabolták zacskót húztak a fejére és ő megfulladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!