Ugye élnek sellők az óceánokban?
Figyelt kérdés
Anyám meg van győződve hogy már pedig az ki van csukva hogy sellők szelik a tengert de szerintem nincs kicsukva.#sellő #anyu téved
2013. júl. 14. 15:35
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 14. 15:49
3/14 anonim válasza:
Egyébként menj a Léteszhetnek sellők kérdésre, ott van a válasz.
4/14 anonim válasza:
Nos, valóban nincs kicsukva, csak épp semmilyen cáfolhatatlan bizonyíték nem került még elő, ennélfogva igen valószínű, hogy nem léteznek.
5/14 anonim válasza:
Szerintem tényleg tök reális. Ott úszkálnak a Loch Ness-i szörnnyel.
6/14 anonim válasza:
Hányszor fogjátok még feltenni ezt a kérdést?
7/14 anonim válasza:
Szerintem olyan formában, ahogy a köztudatban elterjedtek, mint félig ember, félig hal, úgy nem, hiszen az lehetetlen lenne. De ki tudja, mik élnek odalent, nem úgy van, hogy még csak pár százaléka lett felfedezve az óceánoknak? :)
8/14 anonim válasza:
Múltkor pl Győző, a bűnűldőző szalatt gát a zócceánba éselkabtaa Sellők Holmpsz.
9/14 anonim válasza:
"nem úgy van, hogy még csak pár százaléka lett felfedezve az óceánoknak?"
deigen mera cseppeket a mélyben a még a nem fedezték fela méga.
10/14 anonim válasza:
HAZUDIK
rengeteg van
múltkor láttam ahogy az egyik le szopta némót a liberális kishalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!