Fura, kissé ijesztő lényeket láttam éjszaka. Miért és mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Egész nap nem láttam semmi ijesztőt,de éjszaka egy ágyamon ülő dühös gorilláról,egy szellemről meg egy magas kék csávóról képzelődtem,és úgy éreztem,a gorilla elkap és húzni kezd.Miért láttam ezt és mit jelenthet?2013. júl. 12. 10:02
1/16 anonim válasza:
mert elalvás előtt nem jó szívni
2/16 anonim válasza:
Trollkodásnak gyenge, ha komoly, fordulj orvoshoz.
3/16 anonim válasza:
a magas kék csávó biztos egy na'vi volt :D
4/16 anonim válasza:
A dühös ágyon ülő gorilláról eszembe jutott a Rake...
5/16 anonim válasza:
A magas kék csávó a lumbulábiak titkos ügynöke lehetett! Vigyázz mert téged is elrabolnak és meggyaláznak!
6/16 Diushkaaa válasza:
Oszinten,nem tudom...nekem is szoktak ejjel latomasaim lenni (miutan lekapcsolom a tv-t) ...jaaaj...es egyedul vagyok a szobamban :P nem tudom miert van ez...sajnalom,de nem tudok segiteni ezen :/ bocs
7/16 anonim válasza:
Alvásparalízised volt, ennyi az egész, ha sokszor előfordul menj el orvoshoz. Ha meg itt trollkodsz húzd le magad.
8/16 anonim válasza:
én a bivalybasznádi földfúró piskótaembert láttam
9/16 anonim válasza:
Hát, énszerintem csak álmodtad, és teljesen valóságosnak érzékelted; tökre olyan volt mintha ébren lennél, de valszeg mégsem.
10/16 anonim válasza:
Én meg egyszer a sz@revő nyikhaj búzahajűembert láttam... nem törődtem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!