Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Honnan tudhatom meg, hogy van...

Honnan tudhatom meg, hogy van -e angyalkám és, hogy itt van-e velem? Tudok vele kapcsolatba kerülni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 11:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jólvan akkor én is jövök egy bibliai kis részlettel!

Ugye isten megtiltotta hogy egyenek a tudás fájáról,de ezt miért is tette meg? Hogy hülyék maradjunk??

2013. júl. 6. 15:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem manipulálnak Isten sem manipulálta az embereket.Támaszt és biztonságot ad akkor amikor a legnehezebbnek tűnő perceinket éljük.Biztonságot ad amikor a döntéseinket hozzuk meg akár így akár úgy.Lehet a döntés később hibásnak tűnő ,de akkor ott a legjobb!

És utálom a médiás badarságot és felháborítónak tartom.És azért az idős ember ül ott ,mert tudni szeretné még mi az ami várhat rá legyen az jó vagy rossz. Nem akar elmúlni és fél tőle. Biztos ha idős leszek én is félni fogok.Nem azt bánja hogy valamit rosszul csinált az életben ,hanem ,hogy már nincs ereje ,hogy még sok minden mást megtegyen.96 évesen halt meg a nagypapám 94 évesen a húga és 93 a nagymamám. Sokat voltam velük gyerekként és ha nem is értettem akkor ,talán most kezdem érteni őket.És azt hiszem tudom a választ pont te adtad meg. Önmagamban kell keresnem!

2013. júl. 7. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!