Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az egyik barátnőm folyamatosan...

Titkosértelem kérdése:

Az egyik barátnőm folyamatosan észleli hogy ott vannak a szellemek a házukban. Mit tegyen?

Figyelt kérdés
Például mindig hall kopogást az egyik sarokban ami fel is van véve videóra és még én is hallom valamint ez tegnap történt vele miután éppen készült lefeküdni éjfél tájt,és nyitva hagyta a szobaajtaját és a másik szobában lévő tévén vissza tükröződött a bejárati ajtó ahol egy alak állt,odament de már semmi sem volt ott.A barátnőm már retteg de nem mer szólni a szüleinek arról hogy látta a szellemet mert fél hogy a szellem meghallja és mérges lesz.Aludni se mer mert fél hogy ott van vele.Egyszerűen retteg.Valaki kérlek segítsen!!Mit tegyen?Hogy tudná elűzni a szellemet?Már spiritszut is akarnak hívni,de mindennap meghallja a kopogást és egyszerűen fél szólni kérlek valaki segítsen!! Nagyon fontos lenne ,köszönöm!
2013. júl. 1. 23:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
16%

15 éves vagyok, és nem, nem tiniprobléma! Készítettem hangfelvételt is, amin kopogott a szellem. Azthittem először, egér van a falban vagy valami, de nem, mert kopogtam 2t, és visszakopogott. Hé, 1. és 2. válaszoló! Ha nem hisztek a szellemekben, akkor miért nézelődsz ebben a témában itt?! Nem hogy inkább csöndbe maradnál, és valaki normális választ is adhatna.. és én vagyok az a barátnő. A szüleimnek megmutattam a videót és a felvételt. És tisztán hallatszik rajta a ritmikus kopogás. Valaki olyan válaszoljon, aki normális, és hisz benne... Nem vagyok olyan idióta tini, hogy minden hülyeségnek bedőljek! Sok mindent megéltem már.. meghalt a legjobb barátnőm, két hónapja műtöttek, jelenleg halálos betegségem van.. hát kössz. tiniprobléma. igazán elgondolkozhatna az a kedves pár válaszoló. Annak az egynek köszönöm a válaszát, élnek még a Földön normális emberek is..

És nagyon sokat olvasok. Van négy kutyám és egy lovam, szóval még kockának se mondhatnak. Köszönöm, hasonló jókat kívánok, kedves "tiniprobléma" válaszoló. :')

2013. júl. 2. 11:18
 12/35 anonim ***** válasza:
És miért lenne az jó nekem, ha hazudnék? Mondja már meg valaki..
2013. júl. 2. 11:19
 13/35 anonim ***** válasza:

A kedves barátnéd elfelejtett bemutatni, köszönd meg neki.

Az ingerszegény tini-jelenségről: ebben a korban az agyban óriási változások mennek végbe, az egész szervezetben, ld. pubertás. Ez az oka annak, hogy egy ilyen korúnak folyamatos stimulációra van szüksége. Nem leidiótázás az, hogy rád mondom, ingerszegény tini, tehát olvass utána te, mielőtt te vagdalkozol. Semmi rosszat nem mondtam ezzel, nyilván a körülményeiddel meg nem vagyunk tisztában, mert fogalmunk sincs, ki vagy.

A szüleid mit gondolnak erről, miután megmutattad nekik a felvételt? Volt valaki, aki meghalt abban a házban? Idéztél már, csináltál szeánszot?

Egyébként nem spiritusz, hanem spiritiszta. A spiritusz az egy szeszes oldat.

És nem vagyok hitetlen, ebben tévedtél.

2013. júl. 2. 12:31
 14/35 cili cica ***** válasza:

Hé! 11ik!! Azaz aki ebben "szenved"

Beszélj vele! ;) kopógó szellem szóval nem vezsélyes csak valamiért foontos neki az a hely! kérd meg , hogy ha jól mondod akkor kopogjon mittudjam én 2-t ha meg nem akkor 4 et!

És kérdezgess ollyanokat mint pl. : Ehhez a helyhez kötött vagy.?

És próbálj másféle kérdéseket is feltenni pl.miért és ilyenek! Ártalmatlan! Igaza van a 8.ik válaszolónak

2013. júl. 2. 12:34
 15/35 anonim ***** válasza:
Én el tudom üzni szükségem lesz 2 liter szentelt vìzre 21 darab fehér gyertyára és 2 db húszezresre.
2013. júl. 2. 13:27
 16/35 anonim ***** válasza:
na kösz.
2013. júl. 2. 13:30
 17/35 anonim ***** válasza:
17%

Ne haragudj de én leírtam már neked hogy ez egy kopogtató szellem és hogy mit kell csinálni ellene ! A Fény a nap engergiája károsan hat a kopogtató szellemekre . Ha kivilágítod az egész házat ( beleértve pincét padlást ) Akkor valószínűleg 7-8 órán belül elfogja hagyni a házat vagy meghal !

Viszont írtam az ördögökről is . Ha Egy ördögi kötés miatt ragadt a földön a kopogtató szellem akkor a fény nem fog használni ellene . Az ördög olyant tett az emberrel hogy megrekesztette a földön amíg olyan nagy bűnt nem csinál hogy a pokolba vihesse . Az ördögök ritkán tudnak ördögi kötést kibocsátani de volt már rá példa .

Ha a fény nem használ A paranormális jelenséget még mindig tapasztalni fogod . Akkor A kopogtató szellemeden Ördögi kötés van ! A kopogtató szellem gyenge szellem így NAGY BŰNT nem fog tudni elkövetni . Így valószínűleg örökre ott fog maradni a házatokban ! Próbálj vele beszélgetni stb ha nem használ adjátok el a házat . Ha egy rossz indulatú ördögi kötéssel rendelkező szellemi környezetben éltek az megfertőzi az elméteket !

Az ördögi kötést csak az angyalok tudják feloldani és azt azt megkötő ördög . De hogy az ördög feloldja ahhoz föl kell ajánlanod valami nagy bűnt hogy ennek fejében szabadítson meg a kopogó szellemtől ! Az angyalok ritkán avatkoznak a földi életbe , ezért nehéz egy angyal segítségét kérned , az őrangyal nem segíthet ebben ! Az őrangyal feladata az hogy harcoljon az ellened támadó ördögökkel . Ha csak egy másodperce megszakítanád őt ebben a harcban akkor a gonoszság megfertőzné az egész testede és az őrangyal meghalna .

2013. júl. 2. 14:07
 18/35 anonim ***** válasza:
36%

"Akkor valószínűleg 7-8 órán belül elfogja hagyni a házat vagy meghal !"

Aha és ha a szellem meghal, utána hova megy, Detroitba? :D

(South Parkból idézve)

2013. júl. 2. 15:00
 19/35 anonim ***** válasza:
70%

Hang -> mindenhol van kopogás, hangok, a hőtágulás miatt. Alak -> hangyányit ráparázott a dologra, és az a tippem, hogy beképzelte, hogy látta.

És ugyan nem hiszek a szellemekbe, de azért azt szögezzük le, hogy nincs olyan, hogy kopogtató, csak olyan, hogy kopogó...

2013. júl. 2. 16:56
 20/35 anonim ***** válasza:
48%

"két hónapja műtöttek, jelenleg halálos betegségem van"

Sajnáljuk, de attól még nem lesznek szellemek, csak hogy neked jobb legyen...

2013. júl. 2. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!