Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki tud segíteni? Azt...

Valaki tud segíteni? Azt hiszem, hogy egy szellem van a lakásomban.

Figyelt kérdés

Bent ücsörögtem a nappaliban, amikor egy tányér lebegni(!) kezdett kb 1-2 másodpercig. Utána leesett, de nem tört szét!

Másnap a tévét néztem, amikor váratlanul kikapcsolt. Egy kicsit ütögettem, ezután huzat lett a szobában, annak ellenére hogy be volt csukva az ablak. És ekkor bekapcsolt a tévé, és ugyanott tartott a film(dvd), ahol befejeződött!

Erre egy hétre, azaz ma az egyik lámpa imbolyogni kezdett a semmitől. Ezek mitől lehetnek? Talán szellemek? Vagy démonok? Segítsetek, mert nagyon félek!

2013. jún. 28. 19:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Az én szellemem berágott rám hogy mostanában hanyagolatam itthon az edzést és nem tudott velem futni :(

de ma megkérdeztem tetszett-e neki a karate bemutatom?nem szeretem ha titokban bámul csak.

2013. jún. 28. 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egy pap nekem is jól jönne-lakásszentelés. Én elnyomtam nem foglalkozok vele vagy van vagy nincs de igy nem lehet élni...
2013. jún. 28. 21:04
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Fingjál egy elképesztő büdöset aztán eltakarodik a f@**ba... Néha olyat fingok amit még egy szellem sem élne túl...
2013. jún. 29. 17:34
 14/19 anonim ***** válasza:
23%

Szellemek léteznek. Az emberi lélek nem kitaláció. Ha valaki azt mondja, hogy minden csak anyagból áll ne higyj neki, mert az tudományos tény, hogy a világegyetem kb. 70%-át egy különös dolog, a sötét energiának nevezett vmi építi fel (a sötét jelző nem a gonoszságra utal, hanem arra, hogy a tudósok nem tudják mi ez). 20%-át szintén olyan dolog építi fel amiről semmit nem tudunk (sötét anyagnak nevezik) Ez tartja össze a galaxisokat, nélküle talán élet sem lenne. Ezekről szinte semmit nem tudunk. És ez a két dolog szinte mindenhol jelen van a világegyetemben. 10% pedig az általunk ismert anyag. Tehát lehet, hogy abban a 90%-ban van a lélek titka, hiszen mindenhol ott vannak, a szobában is,a hol ezeket észleled.

Lehet, h ennek a kiselőadásnak nem veszed hasznát, de legalább tudd, hogy nem csak az van, amit látunk és amit a műszerek kimutatnak.

Mit tegyél. Ne sértsd meg, mert nem tudhatod, hogy a jelenségnek mekkora hatalma és, hogy mire képes. Legyél barátságos a jelenséggel, de vigyázz vele. Imádkozz Istenhez, hogy segítsen neked és a jelenségnek is, de ne a jelenség eltűnésért imádkozz (mert meg is sértődhet), hanem azért, h mindenkinek jó legyen. A szeretet ereje hatalmas.

2013. jún. 30. 20:53
 15/19 anonim ***** válasza:
az én szellemem a vendégeim is látja? :P
2013. jún. 30. 22:40
 16/19 KnightBalazs ***** válasza:
23%
Szerintem is a 13 válaszoló jól mondta de amugy viccet férre téve keress fel egy ortodoksz papot azok értenek az ilyen mocskos dolgokhoz mert szelemet idézni az az tuti tudna valamit segiteni és ha tényleg szellem van a lakásodban az egy itvezült lélek és ha imádkoznál Istenhez hogy védjen meg és segitsen a szellemnek átjutni a tul világra szerintem segitene.
2013. júl. 1. 11:44
 17/19 anonim ***** válasza:

már ne is haragudj, de én a lebegő tányérok után spuriztam volna a lakásból...:)

nem lakik veled valaki, aki szivathat?

2013. júl. 1. 21:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Barátkozzatok össze és kérd meg, hogy tanítson meg mindenféle természetfeletti, paranormális dologra. :)
2013. júl. 5. 13:42
 19/19 anonim válasza:
:O elárulod a dillered számát? Ki szeretném próbálni én is a cuccot :P
2013. júl. 7. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!