Az ulánbátori menyétember létezik?
Vasárnap találkoztam régi ismerősömmel , barátommal Ulánbátorban .
Ma érkeztem haza , első dolgaim között volt hogy leírjam ezt az érdekes történetet ide , amit a barátom mondott és amit ott tapasztaltam .
Barátom régész ! Az Ulánbátor melletti GamoЛл községben , egy középkori házat fedeztek föl a föld alatt ami valószínűleg egy gazdagabb lovas család birtoka volt , valamiért ( valószínűleg földrengés miatt ) a ház megsüllyedt most ott végeznek "ásatásokat" , " régészeti kutatásokat "
A ház lakói "mumifikálódott" testét megtalálták a házban , nagyon érdekes volt a látványuk , felduzzadt testük dülledt szemük felhorzsolt bőrük , kirágott combjuk volt .
Fejük nem volt ! Barátom nem tudja hogy pontosan mi történt ezekkel az emberekkel de valószínűleg valaki lemészárolta őket , Viszont a község lakóinak egészen más a véleményük elmondásuk szerint a misztikus ulánbátori menyétember volt a tettes aki már évszázadok óta a környéken él és halomra öli az embereket . Barátom ez után is kutatott és talált is olyan esetekről információkat amelyekben hasonló , sőt néhány esetben teljesen megegyező módon végeztek emberekkel . Mondhatjuk azt hogy egy sorozatgyilkos volt , de 800-tól napjainkig 270 ilyesfajta esetet számoltunk amikor a comb megvolt rágva és az emberek feje hiányzott .
A falusiak azt mondták a menyétember kicsi de gyors teremtény , száját óriásira tudja kinyitni ( így tudja bekapni áldozatai fejét ) . Egy asszony elsírta nekünk miként ölte meg fiát a menyétember . Elmondása szerint miután fia haza jött munkájából , megfürdött , fürdésközben az asszony olvasgatott és akkor zajt halott kintről majd hirtelen zajt a fürdőszobából . Befutott a fürdőszobába és látta a fia fej nélküli testét . Ami érdekes a történetbe az hogy a fürdőszobában nem volt ablak a fürdőszobából csak egy ajtón lehetett távozni . Az asszony ott olvasott szinte a fürdőszoba ajtaja mellett . És mégis betudott menni oda valaki és letudta harapni a fia fejét . Erről az esetről megkérdeztük a helybeli orvost is és elmondása szerint az asszony nem tudta volna így megcsonkítani fia testét , a fiú testén harapás nyomokat is találtak amely ismeretlen lénytől származik .
Ilyesfajta történetekből találtunk még 20-30-at de ennek volt a legnagyobb valóság alapja és ez volt a leghitelesebb . Ezenkívül persze voltak még hihető történetek de ez volt az amiről egy igazi orvos is tudott nyilatkozni !
Hogy miért írtam ki a kérdést ? Mit akarok megtudni ? Azt hogy ennek mi a magyarázata tényleg létezik a menyétember ?
A Barátom a szállodában mellettem lévő szobában feküdt , a balról mellettem fekvő szobában pedig egy indiai régész , magyaros átírással : Tuk Igor . Reggelre rá is lecsapott a menyétember reggelre nem volt feje . Láttam holtestét .
Szörnyű látvány volt . A harapás nyomok látszottak a nyakán , látszott leharapták a fejét .
Mi ennek a magyarázata tényleg létezik a menyétember ?
Ez kérlek Tuk Igor, nem egy indiai csáveszbáveszőfelségenagytiszteletűtengernagyizé vagy mit írtál..
"iszont a község lakóinak egészen más a véleményük elmondásuk szerint a misztikus ulánbátori menyétember volt a tettes aki már évszázadok óta a környéken él és halomra öli az embereket ."
Ügyes kis történet lett, de:
1. A szavaidat meg kellene válogatni... Ulánbátor egy több mint egymillió lakóval büszkélkedő város, úgyhogy nem nevezném községnek...
2. Nem létezett soha Tuk Igor nevű régész.. Még Ulánbátor bűnügyi iratai között sincs róla semmi... Ugyanígy van ez Herolddal is... Amúgy miért nem találsz ki jobb neveket?
Az ásatás nem Ulánbátorban van ! Én azért írtam Ulánbátort hogy onnan jöttem haza mert ott van a repülőtér ! És ott az emberek a rendőrséget csak Ulánbátori Rendőrségnek nevezik !
Tuk Igor tényleges személy ( sajnos már csak volt tényleges személy ) . És ha csak egy kicsit utánanézel az Mongóliai mondavilágnak tudhatod hogy imádtak menyét szerű isteneket ezért sem lepődtem meg annyira amikor egy menyétemberre fogták Tuk Igor esetét !
ójó író lennél,de az apróbb hibákra figyelj,mint pl: ha nincsen feje,hogy lehet dülledt szeme?Mert ha még kiköpi is a szemeket,akkor nem tudjuk mihez viszonyítani,hogy dülledt...
amúgy teljesen hihető lehetne,de egy pár hülyét így is beetettél vele.
és hogy létezik-e? NEM
nem védeni akarom a kérdezőt,de van Igor Tuk nevű ember,rágugliztam.......
.... egy 19 körüli srác facebookon xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!