1/9 anonim válasza:
Hát hogyne lennének, én is az vagyok. Üdvözlettel: Patrick Jane
5/9 anonim válasza:
Theresa Caputo
theresacaputo.com ,ha tudsz angolul nagyon hires médium.
6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Én is médium vagyok és nem olyan régen kezdtek élesedni nálam a képességek. Azért keresek médiumokat, hogy meg tudjuk osztani egymással a tapasztalatainkat. Esetleg, ha van kedvetek beszélni róla, írjatok nekem privátba.
2013. jún. 15. 12:26
7/9 anonim válasza:
Szia! Ha lehet, akkor válogasd meg, hogy kikkel találkozol, mert a médiumi képesség egy bizonyos fokú túlérzékenységgel is járhat, és ha nem jó társaságba kerülsz, akkor rossz irányba is el tudnak vinni. Javaslom, hogy olvass ezzel kapcsolatban olyan könyveket, melyek valóban segítenek! Pl. Kapcsolat Isten szellemvilágával /Johannes Greber/ c. könyben vannak kifejezetten ezzel foglalkozó részek. De az egész könyvet érdemes lenne elolvasni, sokat tanulhatsz belőle!
8/9 anonim válasza:
Istenem! Még egy önjelölt tehetség.
9/9 anonim válasza:
Mennyi ember tud megélni a hülyéken, nem hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!