Mi befolyásolja azt h vki érzékenyebb legyen a szellemekre? /Hogyan lehet megszabadulni tőlük?
na már most! Nem vagyok hozzá értő, de szerintem itt sneki sem!
Őszintén, és ezt úgy mondom mint szellem "hívő", két lehetőség van:
Fölösleges ok-okozatot látsz bele egyes dolgokba. Például, megtörtént a táblás idézés ( ezt nem is írtad le hogy itt történt-e valami), és ezek után kezdődtek a dolgok szerinted. Bénázol, néha ideges vagy stb. mint írtad. Előtte nem voltál ilyen? Lehet előtte is, csak nem vetted észre és egyből a táblás emlékre asszociálsz, hogy biztos az miatt van. Nem gondolok skizofréniéra egyáltalán, inkább arra hogy kicsit többet látsz bele a dolgokba, mint ami. Az idegesség lehet bármitől : hangulattól, rosszulléttől, családi vita, párkapcsolati vita stb. szóval AKÁRMITŐL. Még egy kis parányi dologtól is. Csak te kapásból a kísértetre, a táblás dologra koncentrálsz.
Ha pedig úgy van mint gondolod, hogy a táblás dologtól van és rád ragadt valami, vagy itt ragadt valami, akkor ne is menj pszichológushoz, mert azt úgy is azt mondja hogy bolond vagy. Szóval 1. ne foglalkozz vele, kontroláld magadat, ha jól csinálod menni fog és senki sem fog uralkodni feletted. Ez olyan mintha egy rossz hírt vagy egy rossz dolgot a lehető legjobban próbálnád kezelni. Pl. mint egy párkapcsolatnak vége. Valaki hetekig szenved és bőg, míg a másik azt mondja " én ez miatt nem fogok depressziózni" és kihozz a maximumot magából, nem foglalkozik vele,eltereli a figyelmét róla stb. szóval te is tedd ezt. A 2.-ik lehetőség, az újra táblázás hogy valahogy visszaküldjétek a fenébe valahogy, de ehez meg komolyabb ember kellene aki tényleg ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!