A tükrök mennyire lehetnek veszélyesek számunkra, ha már több kísértetet, és más túlvilági lényt magunkra haragítottunk?
A tükrök ugyanis, valószínűleg átjárok, ebbe a világba, de milyen következményekkel járhatnak?
(kérném, hogy csak normális kommenteket írjatok, de szerintem hiába)
„Plusz azt is hallottam hogy a vécét is le kell csukni, mert az is átjáró.”
Szegény szellemek, elképzelni is rossz, mivel találják szembe magukat, ha véletlenül pont rosszkor érkeznek! :)
Ezeket a tükröket sajnos nem fogom tudni letakarni, és az igazság az, hogy már elmozdítani is lehetetlen a szobából (be lett falazva, érdekes mód, senki nem gondolt arra, hogy baj lesz belőle).
Tehát gyakorlatilag 3-4 órát alszom naponta, és most már igyekszem áttérni a nappali alvásra, amennyiben van időm rá (hisz még suli van), mert éjszaka lehetetlen. Érdekes, öcsém szobájában egy tükör sincs, és nyugodtan alszik. Emellett, egy kisállat se mer a szobámba jönni éjjel, nappal pedig állandóan itt vannak.
Hozzáteszem, akkor érzem magam a legkellemetlenebbül, amikor egyedül vagyok. Márpedig mindenhol vannak hatalmas, 2-3 méteres tükrök a szobákban (fürdőszoba, én szobám, anyáék szobája stb). Mások nem számoltak be ilyenről, én viszont már nagyon régóta hasonló dolgokon megyek keresztül.
az én szobámban is van egy nagy, szekrénybe épített tükör.
Szerencsére nem felém néz hanem a fekvésemmel párhuzamos irányba, de mégis néha nehezen alszok el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!