Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A tükrök mennyire lehetnek...

A tükrök mennyire lehetnek veszélyesek számunkra, ha már több kísértetet, és más túlvilági lényt magunkra haragítottunk?

Figyelt kérdés

A tükrök ugyanis, valószínűleg átjárok, ebbe a világba, de milyen következményekkel járhatnak?

(kérném, hogy csak normális kommenteket írjatok, de szerintem hiába)

2013. jún. 1. 23:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

„Plusz azt is hallottam hogy a vécét is le kell csukni, mert az is átjáró.”

Szegény szellemek, elképzelni is rossz, mivel találják szembe magukat, ha véletlenül pont rosszkor érkeznek! :)

2013. jún. 3. 01:37
 12/21 A kérdező kommentje:

Ezeket a tükröket sajnos nem fogom tudni letakarni, és az igazság az, hogy már elmozdítani is lehetetlen a szobából (be lett falazva, érdekes mód, senki nem gondolt arra, hogy baj lesz belőle).

Tehát gyakorlatilag 3-4 órát alszom naponta, és most már igyekszem áttérni a nappali alvásra, amennyiben van időm rá (hisz még suli van), mert éjszaka lehetetlen. Érdekes, öcsém szobájában egy tükör sincs, és nyugodtan alszik. Emellett, egy kisállat se mer a szobámba jönni éjjel, nappal pedig állandóan itt vannak.

Hozzáteszem, akkor érzem magam a legkellemetlenebbül, amikor egyedül vagyok. Márpedig mindenhol vannak hatalmas, 2-3 méteres tükrök a szobákban (fürdőszoba, én szobám, anyáék szobája stb). Mások nem számoltak be ilyenről, én viszont már nagyon régóta hasonló dolgokon megyek keresztül.

2013. jún. 3. 15:15
 13/21 Colas ***** válasza:
100%
totális veszély forrás mágiát gyakorlók,szellemlényekkel kapcsolatban álló személyek számára!!!!!!!!!!!!!!!!!! nekem is nem h éjjel még nappal is levan takarva az egész szekrény :/
2013. jún. 6. 13:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én ágyammal szemben is van egy hatalmas tükör, ami a szekrénybe van beépítve. Nem alszok én sem nyugodtan sosem, egy ideje pedig éjjeli lámpa mellett tudok csak elszenderedni. Olyan nyomasztó érzés kap el minden este. Furcsa.
2013. jún. 6. 15:40
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkor mindent értek. Úgy tűnik, óvatosabbnak kell lennem. Bár szerencsére eddig semmi bajom nem lett, de a kisállataim kezdenek kikészülni.
2013. jún. 6. 17:38
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

az én szobámban is van egy nagy, szekrénybe épített tükör.

Szerencsére nem felém néz hanem a fekvésemmel párhuzamos irányba, de mégis néha nehezen alszok el

2013. jún. 6. 22:07
 17/21 Colas ***** válasza:
58%
csak mágiával foglalkozókra jelent igazi veszélyt
2013. jún. 7. 20:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Rettentő sokat foglalkozom vele, ilyen-olyan téren is, és volt egy időszak, amikor különösen sokat (tehát a megszokott napi átlagtól többször is).
2013. jún. 8. 08:12
 19/21 Colas ***** válasza:
akkor ne csodálkozz h megtalálnak még tükrön át is :S
2013. jún. 8. 09:26
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen, mikor nekiláttam, már akkor is sejtettem, hogy egy olyan dologba ütöm az orrom, ami miatt könnyen célponttá válhatok. A mai éjszakám is rendkívül feszültséggel teli volt, mint szinte mindegyik, amikor itthon alszom. Most valószínű, hogy jövőhéten máshol alszom, és ott szerencsére nincs tükör, csak az ajtó előtt (nem a szobában, csak előtte). Annak lenne hatása rám vagy a környezetre? Néha úgy érzem, engem követnek, és nem konkrétan a tükrök és a ház miatt vannak ott, akik vannak.
2013. jún. 8. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!