Jackó szelleme a budavári gázvezetékben?
Istenem, mennyi hülye ember van a világon...
bocs a konstruktív hozzászólásért :D
"Leheccséges, hogy egy kalandja volt egy csajjal vagy kisfiúval Bp-en és amiatt tért vissza ide ?"
Halottról vagy jót, vagy semmit. Lehet, hogy paraszt vagy de hencegni ezzel nem kéne...
Másrészről ez a cikk... barom, mint te. Apád húzott volna gumit b*zdmeg... legalább eggyel kevesebb hülye lenne az utcákon...
Én Jackó rajongó vagyok te utlsó szellemi fogyatékos ! De a szolidaklitásról is hallottam és elfogadom Jackót olyan szexuális irányultsággal amilyen volt. Ő nem a csajok után hanem a kisfiuk után ment. Nem baj ez.
Lehet hogy a szelleme okozta nem sokkal később a budai dugulást vagy az az emberke akihez ment ?
A szellemek anyagtalanok és testetlenek, az eltávozott lélek evilági lenyomatai. És ahogy Ronald Weasley megjegyezte, átlátszóak.
Tehát nem tudnak dugulást előidézni gázvezetékekben.
Ha viszont egy reptilián Loúra pattan, na akkor muzsikálnak a csövek, s hallgatnak a zenészek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!