Név szerint mely démonok Lucifer gyermekei?
Figyelt kérdés
Ha van honlap ahol fent van vagy bármi nagy segítség lenne! Egy dolgozathoz kellene!2013. ápr. 17. 14:40
11/19 acelsziv válasza:
Szerintem a fél parlamentet nyugodtan odaírhatod :)
Az sem lepne meg, ha az alagsorban már állna egy oltár Lucinak.
12/19 anonim válasza:
Mivel lepontoztál, ezért írok neveket, de akkor pontozz vissza...
Baphomet, Samael, Mammon, Zos-Kia, Azazel, Asmodeus, Belphegor, Gul-Kotkot, Belial, Kadhulu, Tiamat, Moloch.
Ezek a nevek hol szerepelnek a Bibliában ???
13/19 anonim válasza:
Démon neveket kért és nem azt, ami abban a mesekönyvben szerepel. Ezek különböző népek különböző démonjai.
14/19 anonim válasza:
Samael pl. nem is démon hanem angyal a zsidó vallásban.
15/19 anonim válasza:
Ja, Tiamat pedig a sumér-akkád Enúma Elisben szerepel, mint a mindenség ősanyja, akivel végül saját gyermekei végeznek (személyesen Marduk).
16/19 Darkdj válasza:
Spion-fióka: azaz sátáni gyermek
17/19 anonim válasza:
Én találtam valamit, de nem olvastam el. RENGETEG!
(egyebeket is találsz, ami érdekel! Mindig van aki segít, még abalam is az én fenekem nyalja, mert sokan próbálnak csábítani, ÉS ÉN PONT EZT HASZNÁLOM KI KB 5 ÉVE! HELL TESÓ! :)
18/19 anonim válasza:
Nincsennek Lucifernek gyermekei, max követői 🙋
19/19 anonim válasza:
Ezen az oldalon találhatsz rá választ, de nem biztos. Remélem hasznodra válik a segítségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!