Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy lehet megidézni egy...

Hogy lehet megidézni egy szellemet?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtek érdekelni a szellemek és én hiszek benne, hogy léteznek. A sértegető kommentekből köszönöm nem kérek, de akinek van ötlete, azt szívesen elolvasnám :)
2013. ápr. 12. 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem is meséltek az ilyen dolgokról még kiskoromban és engem is érdekelt. szerintem mindenkinek van egy ilyen időszaka amikkor ezek érdeklik... én idéztem szellemet és még most is érzek dolgokat. nem tudom, h ez paranoia vagy valami tényleg van de pl.: este amikor lefekszem olyan mintha valaki figyelne vagy járkálna mellettem, nagyon para. ha mégis akarsz akkor itt egy tipp hogyan csináld: ennek a neve asztaltáncoltatás, kell egy fa asztal de kizárólag az lehet, meg egy lapra felírva 0-10-ig a számok, alá igen, nem és az alá az abc és egy üveg pohár. Kezdjétek úgy hogy megidézlek vagy szólítalak... az egészet elköszönéssel zárjátok. sose egyedül csináld, ne térjetek vissza arra a helyre ahol történt az idézés. ja és soha de soha ne temetőben csináljátok. sok sikert
2013. ápr. 14. 18:50
 12/14 Diu válasza:
Ne idézz szellemet,mert aki szellemet idéz,vagy űz annak nagyja utána öngyilkos lesz...
2013. ápr. 21. 15:10
 13/14 anonim válasza:
Addig örülj míg nem láttál!..:) de ajánlom neked a Szellemlabort meg hasonló sorozatokat.:)..
2013. ápr. 25. 19:57
 14/14 anonim válasza:
Szerintem Istenben higgyél inkább. Jó, tudom hogy mindenki azt mondja hogy Isten nem létezik. Hallotam egy olyan sztorit, hogy volt egy ember aki démonokat tudott idézni elő. És azt megmutatta egyszer egy ortodox szerzetesnek, és kérdezte az ortodox szerzetestől: Na és ti mit tudtok? És a szerzetes csak annyit csinált hogy a adott neki egy keresztet, és a szellemidézőnek egy szellemet se sikerült megidéznie. De tudom hogy nem ezt a választ vártad. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy ne foglalkozz ezzel annyira, mert nem tudhatod hogy mivel lesz majd dolgod. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne csináld, csak legyél óvatos. Mert én is hiszek benne. De még mindig nem adtam mg a választ amire vártál. Az egyik előző válaszoló már biztos megadta.
2013. ápr. 28. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!