Annyi rémtörténetet hallottam Slendermanról hogy már én is megkérdem, tizenéves lányoknak van oka félni tőle? És mit kell tenni ha éjjel eljönne értem?
Jó, akkor leírom, hogy lett a Slender Man. 2009-ben "Paranormális képek" c. photoshop versenyre kellett sima fényképeket ijesztővé alakítani a Something Awful fórumain.A felhasználok hamarosan elárasztották a fórumokat ijesztőbbnél ijesztőbb képekkel: hamis paranormális jelenségekkel, szellemekkel, anomáliákkal. Ezeket rendszerint kitalált szemtanúi vallomásokkal, hogy még meggyőzőbbek legyenek a képek. Június tizedikén a SA egyik felhasználója, Victor Surge felrakott két fekete-fehér képet, melyek meg nem nevezett gyerekeket ábrázoltak, és egy rövid leírást tartalmazott a rejtélyes "Slender Man"-ről, a gyermekek réméről.
A 2 kép:
(A történeteket most nem fordítom le, fáradt vagyok.)
A cikk második fele arról szól, hogy kik és mikor adoptálták a képeket és milyen történeteket találtak ki hozzá.
Forrás: [link]
Szóval a Slender Man egy kitalalt alak, nem kell félned tőle, hogy elvisz mert nem lé
*A homlokára csap*
Szent szűz Mária! Nem bírják felfogni h se The Rake se Slenderman nem létezik?!! Jó..beismerem h régen RÉGEN féltem tőlük,de most már csak legyintek,ha felhozzák a témát.Egy szó mint száz:Nem létezik...és aki hiszik benne az egy nagy marha:DD(már bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!