Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van olyan játékod, baba, stb....

Van olyan játékod, baba, stb. , amitől féltél?

Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 11:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nem volt ! De ez egy kicsit hülye kérdés . Mért tedted fel ezt a kérdést ?
2013. márc. 31. 11:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Muppet-show szereplőitől. Az ágyammal szemben a falon egy plakátról vigyorogtak,idétlenkedtek. Fogalmam sincs hogy miért féltem tőlük.
2013. márc. 31. 11:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Tényleg féltél tőlük?Nem csodálom!Nem hiszek úgy benne,de láttam neten olyan videókat,amiben állítólag a babákba szellem bújt,vagy más,ki tudja!Volt egy pár másodperces videó,valami csaj(felnőtt)egy szép nagy babát tart a kezébe,lehet,hogy ő készítette,nem tudom!Aztán egyszer csak a baba feje a lány feje felé fordul,a csaj meg visít,és eldobja a babát,és megszakad a videó!Nagyon valósnak tünt!Volt olyan videó is,amiben egy babakiállításról tudosítottak,bemutatták a babákat,stb,ilyen vásári hangulatú volt az egész!Ott élőben még nem vették észre,de később-gondolom,mikor megnézték a felvételeket,pislogott egy baba!Tökre misztikus játékok ezek
2013. márc. 31. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Még mindig megvan, most a húgomé. Sose mertem vele játsszani valamiért. :D
2013. márc. 31. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Kiskoromban volt egy poszter a szobám falán, amin egy baba volt. Úgy féltem tőle mint a tűztől (bár magam sem tudom miért). Minden éjjel vele álmodtam, amíg megvolt és ezek nem voltak éppen kellemes álmok.
2013. márc. 31. 16:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Ezek a szellemes videók akkora nagy baromságok. Az egész nem más mint kitaláció! A babákat és másokat sem száll meg szellem.

Felnőttként sokat gondolkodtam rajta, hogy mi a fene lehetett abban a plakátban félelmetes. Talán ezek a figurák valami rosszra emlékeztettek. Úgy emlékszem amikor ezt a báb show-t a tv-be is bemutatták. Szombatonként adták le az adást, és ezután a film után krimi sorozatok következtek. Néha sutyiban,kihasználva hogy szüleim elaludtak megnéztem egy-két ilyen filmet.És ezen filmek hatása zűrzavart okozott a fejembe. Amúgy gyermekként és felnőttként is elég élénk fantáziával vagyok megáldva, annyi a különbség, hogy mára különbséget tudok tenni a fikció és a valóság között.

2013. márc. 31. 16:57
 7/12 anonim ***** válasza:
volt egy törpe baba a polcon és éjszaka mindig vele szembe aludtam és akkor inkább a fejemre húztam a akarót mert féltem töle
2013. ápr. 1. 18:05
 8/12 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Mikor még óvodás voltam, a nővérem (akkor volt kb. 9 éves) kapott egy porcelán babát és kezdettől fogva féltem tőle és rémálmaim voltak nagyon sokszor. De végül fel lett téve a padlásra és azóta is ott van és kib*szottul örülök neki. (és én is láttam azt a videot amit elősször mondtál)

2013. ápr. 3. 19:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Ezek a porcelán babák tényleg rémísztőek!De úgye,hogy nem megjátszottnak tünt a csaj a videóban,és tök parás volt?
2013. ápr. 4. 00:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Én a terhesbarbimtól féltem nagyon-ezt itt már valahol leírtam-szétszerelték anyámék,hogy legalább ne sírjon,elem nélkül mégis megszólalt,mikor rászántam magam,hogy elvegyem a szekrényről,hisz nagyon klafán nézett ki-de valamiért féltem tőle
2013. ápr. 4. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!