Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez meg mi a franc volt?

Ez meg mi a franc volt?

Figyelt kérdés

tegnap mentem hazafele este és valami törpeszerű gnómfejű 4 lábú kis lény ott szaladgált előttem,morgott meg minden,aztán kimentem wcre este és hallottam hogy ugat a kutya kimentem és láttam megint a kertünk végében és ott morgott!hallotam egyszer ilyenről azt hiszem lűó vagy micsoda de nem biztos.

pls. help félek!

2013. márc. 17. 09:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
:DDD Köszi most jót nevettem ezen a képen. XD
2013. márc. 17. 10:59
 12/29 anonim válasza:
Ez valami nem-e világi lény lehet,vagy pedig e világi csak nem tudtunk róla.
2013. márc. 17. 13:37
 13/29 anonim ***** válasza:
lehet képzelődtél vagy csak nem láttad rendesen sötétben. A kutya meg ugathat bármire.
2013. márc. 17. 14:01
 14/29 anonim válasza:
100%
Nyugi csak a szomszéd génmanipuláltházikecskéje volt az :) de vigyázz vele mert nem szereti ha látják főleg este
2013. márc. 17. 17:31
 15/29 anonim ***** válasza:
Én is láttam egyszer, de hozánk be is jött, volt egy kis mérges palota pincsink az megtámadta a sötétbe és a nyakát kitörte, apám azt mondta hogy gyerek korába náluk is megölt egy kutyát az udvarban, de nem tudjuk mi ez.
2013. márc. 17. 17:52
 16/29 anonim ***** válasza:

Ez nem loú, mert az teljesen máshogy néz ki. A loú egy kutyaszerű lény, ami pontosan akkorra mint egy ló, csak nagyobb.

Ez a lény szerintem egy gnómpincsimókus volt. Úgy tudod elijeszteni, ha megdobálod naranccsal vagy mandarinnal, ezektől ugyanis retteg.

2013. márc. 17. 18:55
 17/29 anonim ***** válasza:

B@zd ki engem is dobáljatok ilyenel :)

De ha pénzt vagy aranyt dobsz utána akor havonta csak egyszer jön, de jobb ha minda a kettövel dobálod hogy biztos megretenjen :)

2013. márc. 17. 19:56
 18/29 anonim ***** válasza:
Jaj majdnem becsurogtam ezen a képen,nem vagy százas bro:D
2013. márc. 17. 22:39
 19/29 jr978e válasza:
Nem lehet, hogy a csupakabrát láttad?
2013. márc. 17. 22:44
 20/29 anonim ***** válasza:
Ha kitörte a nyakát a pincsi(nem tudom hogy csinálhatta)akkor mért nem tudod,hogy milyen kb?
2013. márc. 18. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!