Démon vagy Őrangyal?
Kapcsolatba akarok lépni az Őrangyalommal (Már ha létezik ilyen:D) meditációval...
Sok helyen olvastam, hogy előfordulhat olyan, hogy őrangyal helyett egy démonnal lépek kapcsolatba aki angyalnak adja ki magát...
Honnan tudhatom hogy kivel léptem kapcsolatba?
9 és 10 neki igaza van!
Előbb egy kicsit járkálj utána a dolgoknak, mert pl. ha még meditálni sem tudsz akkor komoly bajok vannak.
#1 kommentelő: Biztos a tapasztalat beszél belőled.. Őszinte együttérzésem, szar dolog lehet ha megerőszakol valaki. Pláne ha te is kan vagy:d
... Köszönöm a válaszokat! Szerintem ma este megpróbálom:)
Így van. Először elég szar volt, de most már egészen megszerettem. Akkor vagyok csalódott, amikor az az uncsi angyal jön elő a sármos démon helyett :/
Mindenesetre jó próbálkozást!
őrangyal nincs
Őrződémon van
az angyalok nagyon gonoszok, csak a keresztény vallás elültette az emberek fejébe, h isten és angyalai a jók és a Démonok a gonoszok
ez nem igaz
a Démonok az eredeti Istenek, többen közülük az ősi egyiptomi Istenek
az angyalok sokszor ijesztő külsőt vesznek fel, és Démonnak mondják magukat,hogy az emberek a Démonoktól féljenek
itt mindent megtalálsz
#16 Te sátánista vagy? Mármint az elfogadott, hivatalos sátánista vallást vallod?
Mert ha igen, akkor értem a válaszodat. Ha nem, akkor fogalmam sincs miről beszélsz, de valószín, neked sem:-)
17-es
spirituális sátánista vagyok,tehát van fogalmam róla, miről beszélek
a spirituális sátánizmus lényege a szabad gondolkodás, önmagunk fejlesztése meditációk által (persze ehhez Sátán és Démon barátain is segítséget nyújtanak)
nem mutatunk be semmilyen áldozatot, Sátán nem ezt várja
sőt, számára a gyermekek és az állatok szentek, és undorodik azóktól,akik bántják ezeket
Azaz (biztosan a hallottál már az USA-ban elfogadott sátánista vallásról) velük megegyező tanokat tanulsz, vagy ez egy teljesen más irányú vallási nézet (vagy hitbeli nézet).
Ha jol tudom annak a lényege az, hogy Isten a gonosz, erre példa a világunk, ahol ő uralkodik, és a Sátán a jó.
Ha jol írtam a lényeget :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!