Tényleg léteznek angyalok?
Figyelt kérdés
2008. jún. 6. 14:31
21/42 anonim válasza:
Igen, léteznek. Úgy hívják őket, hogy igaz barátok :)
22/42 Deezy válasza:
Szerintem mindenki abban hisz amiben akar én hiszek mindenben mert az élet egy csoda és sohasem tudhatod mire számíthatsz... Hidj az angyalokban mert léteznek én még nem láttam őket de tudom hogy ott vannak elvégre ha nem is tudhatom biztosan azért reménykedhetek nehéz időkben :) Aki meg nem hisz bennük az majd fog ha majd mindennek vége lesz és meghal majd meglátjuk akkor mi lesz vele....mert a lelked nem hall meg az bisztos és rajtad múllik hová kerülsz....Üdv. Woody
23/42 anonim válasza:
Igen léteznek és erre minden történet megvan adva! és ha nem hiszel bennük ők se hisznek benned idézőjelesen, de őrangyalod neked is van!:D
24/42 anonim válasza:
14:35-os:a te orangyalod biztos nem orulne ha hallana hogy beszelsz!
26/42 anonim válasza:
Biztos h létezik angyal és őrangyalis
27/42 anonim válasza:
Ez a nagybetüwel irónak szól!!!!~ tehh teljesen elwaagy warázsolwaa-.-"" igenis létezneek angyalook!!!!!!! csak nemugy néznek ki ahogyaszt gondolooood!!!teljesen eltéröeeek a mesétöl...ugyanis én látaam már!!!!!!!!!!!!! és nemcsak én wagyok aki látott már angyaalt... de különösebben nemérdekeel h ki hiszii el meg kineem.a lényeeg hogy én tudom hogy wannaaak,a más vélemééénye pediiiig nem érdekeel:) szaal LÉTEZNEK ANGYALOK!!!!
28/42 anonim válasza:
Utolso...Mikor lattad az angyalt? Csak azert mert en is lattam,es kivancsi lennek neked hogy jelent meg.
29/42 anonim válasza:
07/12 18:11es wagyok.
Utolso ironak szol!
Add meg az msn cimed és ott beszélhetünk erröl!:)
Egyébként általában este jelennek meg ,mert szétoszlik a sötétségben és rendes lehet látni !
És mikor jelen wannak,midnen elhidegül körülötted!
Egyszer csinálni akartam walami hülyeséget,és éresztem a visszataszito érzést,hogy necsináljak semmit mert minden jora fordul.és igyis lett.
egyébként a szellemeket is érzékelem,csak nemlátom öket
szaal add meg az msn cimed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!