Engem utálnak az angyalok?
Az angyalok senkit sem utálnak. :)
Az a szó , hogy utálat nem létezik náluk. Sem a gyűlölet, sem az irigység stb.
Igen, iszonyatosan rühellek.
Gábriel arkangyal :D
Én is próbálkoztam az angyalom hívásával, de nem vettem észre, hogy bármi történt volna.
Viszont kértem angyali útmutatás álmon keresztül (le van irva valószínűleg azon az oldalon is, ahol a többit olvastad, hogyan kell), és az viszont határozottan sikerült.
Ehhez csupán annyi plusz kell, hogy keress egy oldalt, ahol az álomfejtés mikéntje és menete le van irva, és tudni fogod, hogy miként tovább.
Nekem ezután már többször is megmutatkozott, én táncoló (semmivel sem magyarázható)fényeket láttam már a plafonon éjjel, ezek többnyire a gyermekeik megbetegedése előtt történt, szerintem így figyelmeztet, hogy jobban figyeljek rájuk.
Sok sikert.
Ja, és valóban vannak olyan napok, amikor az ember ügyetlenebb, nem jön össze semmi, de ezt ne hajtogasd, ne lovald bele magad, mert akkor nem fog elmlúlni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!