Ki jönne el? :D
Figyelt kérdés
Ki jönne el egy természet feletti lény kereső hadjáratra? :D aki Jász Nagykun Szolnok megyében lakik?:D az mondja h jön van egy kis erdő Csépán ott lakom:D2013. jan. 19. 19:20
11/20 Solya06 válasza:
Engem nem fogtok levadászni, sajnos, mert Erdőkertesi vagyok :)
üdv: Egy vérengző vááámpír
12/20 anonim válasza:
én! mennék de sajna békés megyében lakom! :D
14/20 A kérdező kommentje:
oké :D pedig jó lenne:D nem? :D
2013. jan. 19. 21:59
15/20 anonim válasza:
Én szívesen eljönnék de sajnos az ország másik felén lakom. :(
Béla varázsló, én tudnék neked segíteni a loúkkal kapcsolatban mivel én egy loúlógus vagyok.
16/20 A kérdező kommentje:
Az jó :) és kár hogy az ország másik felén laksz:(
2013. jan. 20. 16:00
17/20 anonim válasza:
én szívesen elmegyek veled...de mit keresünk? remélem tündért:D mert attól nem félek:)
18/20 A kérdező kommentje:
Jöhet amit találunk azt keresem na most mondok egy komolyat Este haverommal kimentük a laposra ugy hivják azt a kis erdőt és mi fasz? mondjuk ott volt egy vörös valami nem róka mert kétlábon ált mi meg kiszaladtunk mint az állat xD és azóta nincs ott az mi lehetett?
2013. jan. 24. 16:24
19/20 anonim válasza:
de akkor keressünk tündért mert az nem ilyesztő;) de am szerintem anyukád ment utánad hogy vigyázzon rád nehogy elkapjanak a trollok vagy az ilyen ijesztő lények:S:)
20/20 anonim válasza:
Nem tudok menni de van egy jó hely boszorkánysziget a neve, a tiszánál van, magyon réémisztő.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!