Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új tv-csatornáról ebben a témakörben? Nézi valaki?

Figyelt kérdés

Azok az Invitelesek, akik tudják fogni a Super TV2-t, és az RTL II-t, most fedeztem fel, hogy van még egy új csatorna, a neve egyszerűen: "6-os" Esténként 9-10 óra körül egy órás műsor "Hihetetlen" címmel. A NASA által eltitkolt felvételeket, információkat stb. mutatja.

Mi a véleményetek róla?

2013. jan. 19. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Nem láttam még
2013. jan. 19. 10:04
 2/8 A kérdező kommentje:

A tegnap esti műsort ma d.u. 13,30-tól ismétlik.

Nálam a 22-es sorszámú csatornán jön be, csak pár napja figyeltem fel rá, amikor csak kapcsolgattam. Nézz utána te is, ha érdekelnek ezek a műsorok.

2013. jan. 19. 10:10
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
Hát annyira nem izgat de ha azt mondod jó belepislantok
2013. jan. 19. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, kikapok a válaszért.

Ezek a műsorok érdekesek szórakoztatóak. Több népszerű tudományosnak mondott, valójában bulvár csatornákon is fut sokféle, hasonló. De érdemes ekként is kezelni, azaz nem szabad halálosan komolyan venni.

Nézzük csak ezt az eltitkolt felvételeket.

A NASA a legnagyobb űrkutatással foglalkozó cég, hatalmas költségvetéssel, rengeteg alkalmazottal, a legkorszerűbb technikával. Tudósai között megtalálni a legképzettebbeket. És fontos az is, hogy kiemelten fontos nemzetbiztonsági, stratégiai szempontból is. Ez nem egy mosóporgyár Alsóbugyifalván.

Kizárt, hogy tőlük bármi kiszivároghatna, hacsak nem ezt a feladatott kapják.

Ha komoly titkok tudói, akkor arra is megvan minden eszközük és lehetőségük, hogy az esetleges fecsegőket még az előtt megállítsák, mielőtt bármi történne.

2013. jan. 19. 11:27
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es!

Mindaz, amit leírtál, már régóta tudjuk, szinte lerágott csont. Ezzel a véleménnyel nem mondtál újat.

Ha nézted már ezt a műsort, akkor nem egy általános, sablon választ szeretnék, hanem azzal kapcsolatban konkrétabb, személyesebb választ, tetszik, nem tetszik, elképzelhető, vagy nem?

Sablon-válasszal tele a padlás, olyat én is tudok neked mondani kismilliót.

És mivel nem vagyok "elvakult ezos", ezért szeretem én is megszűrni az e témában található infókat, és ezért szeretek egy-egy új dolgokra, infókra válaszokat kapni.

2013. jan. 19. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Nehéz kérdés ez, s nagyon rá tudnak cuppanni az ilyenra a piros kezet nyomogatók.

Sajnos a valaha volt legszínvonalasabb földrajzi szakfolyóirat, a National Geographic is beállt a bulvártudományos médiumok sorába, ide értve a tévés változatot is. Az említett műsorfolyam is ezek közé tartozik. Nem állítotom, hogy kivétel nélkül minden műsor minden szakértőjére igaz, de néhány szereplőnek utánajártam. Ilyen-olyan professzorok nyilatkoznak, vagy ők maguk vezetik a műsort. Egy részük nem létezik. Mondom, utánanéztem. S nem csak úgy, hogy más arc szerepel a műsorban, mert képernyőkéseek, de a tudós szövegét mondják. Egyszerűen a hivatkozott intézményben nincs olyan nevű ember. Ezek után mennyi lehet az igazságtartalma az egészenek?

2013. jan. 19. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező. Feltettél egy kérdést, de azt nem kötötted ki, hogy valami nóvummal kellene előállni. A válaszom az adott műsorra is érvényes, még ha sablonosnak is tűnik.

Mi a véleményetek róla? – kérdezed. Nos nekem az a véleményem, amit írtam. Azaz szórakoztató, érdekes, de nem komoly.

2013. jan. 19. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:

bocsi, én mindenkinek nyomtam a zöld kezecskét, valaki más volt aki a pirosakat nyomta.

Sajnos elég sokszor, de nemcsak itt, más témakörben is szórakozik az illető.

Én valóban a véleményekre voltam kíváncsi, mivel csak szörfözés közben botlottam bele egyrészt az adóba, másrészt pontosan ebbe a műsorába, azért voltam kíváncsi, aki már régebbről ismeri, mi a véleménye.

Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 20. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!