Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ismer valaki vámpírt? Léteznek?

Ismer valaki vámpírt? Léteznek?

Figyelt kérdés

Csak rendes valaszokat kérnék szépen...

És senki ne hozza fel azt a **** twiligtot..

Köszönöm!

2013. jan. 16. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Ismerek is egyet..

2013. jan. 17. 18:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Fúúú kérdező,hány éves vagy,8?Kitalálom az ilyen tipusú képekre gondoltál:

[link]

Nos had kérdem meg:Photoshopról vagy bármi más 3D-s képalkotó programról hallottál már?

És ne mond azt hogy "á,ezek tuti biztos dolgok".Ugyanis Sztálin már a 30-as években hamisított képeket.Például egész embereket tüntetett el fotókról,ha az adott illetőt kivégeztette.Manapság meg már ennél ezerszer jobbakat is tudnak csinálni.Én például már láttam jobbat is.Sőt videót is simán lehet ilyen képalkotóval is csinálni.Például itt van a "Sas elvitte a kisbabát" videó.Na azt vizsgafeladatnak csinálták,mégis oyan hiteles hogy mindenki azt hitte valós.Az ilyen gagyi óriás koponyás képeken csak nevetni szabad.

És mondtad hogy mindennek van alapja.Szóval a csillagszemű juhásznak és a Slendermannek is van alapja?Esküszöm Iq-hoz kéne kötni a regisztrációt.Az ilyeneket mint te legalább kiszűrnék.Bár ha 10 évesnél fiatalabb vagy akkor még hivatkozhatsz a korodra.

Bár legalább tartod a kommentjeid színvonalát a nevedhez kérdező.

2013. jan. 17. 18:37
 13/17 A kérdező kommentje:
igeeeen :DDDD alom vilagban elek:DDDD de am mindenki abban hisz amiben akar...en hiszem es mas is! nem en vagyok evvel igy! es ez egy baromsag hogy egy kis gyerek irhat ijet! 20 eves vagyok ! ;) nem ertem miert kell mindig valakinek mast fikaznia!! am engem nem erdekel mert birom a kritikakat! csak mar unalmas hogy valakinek valakiknek belekell mondani a hulyeseguket..... azzalhogy fikazol nem jutunk elorebb!!....
2013. jan. 17. 20:21
 14/17 fairi1 ***** válasza:

És az nem unalmas hogy kétnaponta megkérdezik ezt a hülye kérdést,és minden új fiú/lány várja a csodát,hogy valóra válik az álomvilága.

Ám ne csodálkozz hogy az itt levő felnőtt emberek agyrákot kapnak és kinevetnek.

Sok speciel ilyen témájú fórum is van a világhálón, ahol lehet osztani az észt szabadon és még "vámpírok" is megjelennek:P

2013. jan. 17. 23:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Az emberek azt szokták mondani hogy "hiszem ha látom",hát én láttam egyet s mást ha bárki kíváncsi rá(kivéve akik nem hisznek bennük)írjon privátot a történetet nem írom ki ide!
2013. jan. 19. 08:46
 16/17 anonim válasza:

Igen léteznek. Miért olyan nehéz elhinni?

és miért kell 20x kiírni ezt a kérdést???

2013. jan. 29. 15:31
 17/17 anonim válasza:
Aki nem hisz benne, az minek foglalkozik ilyen kérdésekkel? Nincs jobb dolgotok mint itt verni a nyálatokat? Fikázd a papot mert istenben hisz. Esküszöm szánom bánom hogy ilyen ''okos'' emberek közé születtem.
2013. jan. 30. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!