Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki/mi zavarhat álmomban?

Ki/mi zavarhat álmomban?

Figyelt kérdés

Nem igen hiszek a természetfelettiben ... de amit néha tapasztalok azt már nehezen tudom mással magyarázni ...

Néhányszor , teljesen véletlenszerűen ( úgy értem nem követhető időközönként ) nagyon furcsa érzésem támad , ami tönkreteszi az egész éjszakámat ...

Lefekszem és teljesen nyugodtan , mélyen alszom ( nem nézek horrorfilmet előtte vagy hasonló ) és az alvásnak azon a szakaszán , amikor a legmélyebben alszunk , egyszer csak felébredek, érezhetően éberebb vagyok , még sem vagyok egészen magamnál még, és félni kezdek . Nyomasztó érzésem támad és ösztönös menekülési kényszer fog el. Rendszerint teljesen magamra húzom a takarót és nem merek magam köré nézni, folyamatosan attól félek hogy látok a szobában valami vagy valakit. Nagyon félek , levegőt venni , mozdulni sem merek . Legutóbb annyira erős volt ez a nyomasztó érzés , hogy kis híján megfulladtam és muszáj volt kimennem a szobából. Próbálom nyugodtan kezelni az ilyen fura helyzeteket és értelmes magyarázatot keresni , de nem akar szűnni. Van hogy hónapokig , akár fél évig nem jön elő , aztán meg hirtelen megint nem hagy aludni ... rettenetesen idegesítő ...

Kérlek próbáljatok meg komolyan venni és kíméljetek meg az idétlen válaszoktól !

Ha valaki megtudná mondani , mi lehet ez , vagy az okát segítene kideríteni , megköszönném . ( nem feltétlenül paranormális jelenség , csak nem könnyű megérteni ) :)

És van valaki akivel előfordult már ilyen ?

2013. jan. 4. 19:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket :)
2013. jan. 6. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!