Vámpírok? Ez hogy működik?
Szép napot!
Most ugyebár a vámpírok halottak,így nincs vérkeringésük?!
Akkor nem tudnak a férfi egyedek sexelni sem mert nem ál fel a f*szuk?
A vámpír nők meg menstruálni sem tudnak?
Ha léteznének is, akkor valóban képtelenek lennének erre. Picit ellentmondásos a dolog, mert ezt a logikát követve gondolkodni se tudnának, mivel az agyukba sem lenne vér.
De hát elfelejtettek létezni. :D
Van egy olyan elmélet, miszerint a férfi vámpírok képesek szexuális kapcsolatra (és utódokat létrehozni is). Valóban nincs vérkeringésük, de azért a testükön belül néhány szerv működik, csak kissé máshogy mint az emberekben. A tüdejük nem működik és a szívük valóban nem ver, de az ereikben olyan folyadék kering ami nem vér, de a vér funkcióját látja el. A vámpír teste is termel bizonyos fajta váladékokat, (például a mérget és olyan folyadékot ami nedvesíti a szemet, stb)ezért ennek a vért "pótló" anyagnak köszönhetően egy hím nemű vámpírnak is lehet erekciója.
A női vámpíroknál ez már másként van. Mivel a vámpír halhatatlan, átváltozáskor megreked abban az állapotban amiben akkor volt, a teste nem képes változásra és ezért egész egyszerűen alkalmatlan arra, hogy kihordjon egy gyermeket. És igen, nem tudnak menstruálni.
Ezeket a dolgokat figyelembe véve elméletileg egy vámpír férfi és egy ember nő képes lenne utódot létrehozni, de két vámpír biztosan nem.
Szeretném hangsúlyozni: egyáltalán nem vagyok vámpírhívő/Twilight mániás tini/Vámpírnaplók rajongó és egy szóval sem mondtam hogy hiszek ezeknek a lényeknek a létezésében, egész egyszerűen csak logikusan (már amennyire logikusan egy ilyen témában lehet) próbáltam megközelíteni a dolgot. Persze rengetegféle vámpírról lehet hallani, valamelyik elég a napon + fél a fokhagymától és egy kegyetlen, vérszomjas szörnyeteg, míg a másik fekete ruhákban jár és olyan szexi hogy minden nő a lábai előtt hever, a harmadik erkölcsös és vegetáriánus, a negyedik pedig vércserével változott át... ahány ember annyiféle elképzelés. Én most az egyik elméletet követve válaszoltam, ami szerint lehetséges hogy utódokat nemzenek, de olyat is tudnék mondani ami szerint teljesen kizárt... mindenesetre, kedves Kérdező, ez a szex dolog nagyon megosztja a vámpír hívők véleményét is. :D
A vámpír biológiailag egy nonszensz,ezt részletesen kifejteni nem érdemes, mivel a kérdező is rájött.
ha meg vmi mágikus lénynek, vagy ördögi megszállásnak, vagy ezoterikus hatás miatt alakultak ki akkor meg a kérdés értelmetlen. Vmi misztikus energia ad nekik életet és ad lehetőséget erekcióra.Puff,ennyi!
ha picit mélyebbre megyünk biológiában zárt vérkeringés nélkül(nyílt keringési rendszer, vér és a nyirok keveredik, nincsenek hajszálerek, igaz van egy szívszerű részük, ami csak az artériás vért mozgatja, vénást nem) is lehet erektális szövetet alkotni(nekik is van pénis szerű szervük). Pl éti csigára gondolni. de hamar feltűnik, hogy nem egy gyors állat oxigénszállítás bennük elég lassú.
És hol írtam hogy emberekkel sexelnének?
Egymás közöttire gondoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!