Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Molyember létezik?

Molyember létezik?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 12:01
1 2
 11/14 David82 ***** válasza:
Létezik a molyember, általában katasztrófák előtt szokott megjelenni. Tulajdonképpen ő egy másik dimenzióban él, fizikai testtel rendelkezik, és képes a dimenziók között szabadon közlekedni. A Japán atomerőmű katasztrófája előtt is megjelent. Szóval ahol megjelenik, onnan jobb mielőtt elmenni.
2013. jan. 2. 19:17
 12/14 anonim válasza:
Remélem nem , az egy falásra megenné az összes holmim :P
2013. jan. 3. 08:30
 13/14 anonim válasza:
szia én molyemberről még nem hallottam , de lartról igen . az olyan , hogy feltudja venni egy bogár alakját és amikor ember van a közelépen kb 2 méter magasra nő , és rögtön felhalja az embert , de csak januártol októberig ! novemberben és decemberben észrevétlenül belédrakja a tojásait és eltűnik. te kb 1 hétre rászörnyen beteg leszel és végül meghalsz , amikor meghalsz a kis lartok kikelnek és a legerősebb előbb felfalja a többit , majd a te hulládat is megeszi . nem akartam rádijeszteni de szerintem jobb ha tudsz róla , lehet hogy a molyember egy másik neve.. :S eddig csak amerikában és ázsiában találkoztak vele , szóval mi biztonságban vagyunk...még...
2013. jan. 7. 16:49
 14/14 anonim válasza:
2014. jan. 11. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!