Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki vagy mi a The Rake?

Ki vagy mi a The Rake?

Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 16:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Nem működik a kereső?
2012. dec. 13. 16:45
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Azt a rohadt élet, milyen segge van!

2012. dec. 13. 16:50
 3/13 anonim ***** válasza:
11%

Itt egy kisebb falka.

[link]

Ezt meg pont elkapta valaki.

[link]

2012. dec. 13. 17:05
 4/13 anonim ***** válasza:
A Figyelő? Elvileg egy démon.
2012. dec. 13. 17:11
 5/13 A kérdező kommentje:
ja értem.Köszi :D
2012. dec. 13. 17:25
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
Az egy gonosz lény. Vigyászni kell vele amikor a kinn vagy a sötétben mert többször is volt már az újzságokban hogy embere támad.
2012. dec. 13. 19:08
 7/13 A kérdező kommentje:
oké.
2012. dec. 13. 19:26
 8/13 anonim ***** válasza:
16%
Csak egyetlen szépséghibája van, hogy nem létezik. Mint ahogy a többi természetfeletti lény sem. Elég szánalmas azért, hogy egyesek ilyenekkel nincsenek tisztában napjainkban, most életkortól függetlenül.
2012. dec. 13. 19:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,

Örülök,ha te nem éltél át semmit. Hagyd meg az embereknek,hogy ki miben higgyen. Én sem mondom meg neked,hogy te ebben hihetsz és ebben pedig nem.

2012. dec. 13. 19:50
 10/13 anonim ***** válasza:

És semmit se jelents ki 100%osan, semmit, mert a végén még téged is érhet meglepetés az életed folyamán , amire soha nem fogsz magyarázatot találni! Racionálisan biztosan nem!

És ezt nem vitának szánom, ez az én véleményem.

Remélem tényleg,hogy soha nem tapasztalsz semmit sem, irigylem őket. Jobb lehet úgy élni, ha nem tudod az igazságot magadban,legbelül. Úgy leélni egy teljes életet, hogy mindent tudsz a világról démonokról, Istenről, anélkül, hogy bárkinek is elmondhatnád. Magadban őrlődsz egy teljes életet, folyamatosan, nem jó érzés. Ha elmondanád másnak mit tudsz rögtön őrültnek nyilvánítanának. És nem hiába lettek ezek a témák elhülyítve a médiában. Oka van. Nem is kevés. Én azt mondom: adj hálát mindennek, hogy nem éltél meg dolgokat!

És hogy soha ne is tapasztalj semmit! Jobb néha tudatlannak lenni már tudom.

2012. dec. 13. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!