Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Slenderman ugye nem létezik?

Slenderman ugye nem létezik?

Figyelt kérdés
Most egy telepet őrzök de nem merek körbemenni mert félek ha hátrafordulok ott lesz a slenderman!Az őrbódéba már a redönyöket is lehúztam az ajtót kulcsra zártam!Egy kicsit félek!

2012. nov. 29. 21:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%

Mi a haverokkal suliban csináltunk Slender cetliket. (ilyeneket: Follows you; No eyes, But Always Watching; Don't run)

Aztán mikor elérkezett a Halloweeni buli, sötétedéskor kiraktuk az iskola udvarán a fákra.

Az egyik barátom meg fekete ruhában volt és felvett egy házilag barkácsolt Slenderman maszkot. :D

Hú, úgy beszarattuk az ötödikeseket...

De még van hogy most is rakunk ki ilyen cetliket erdős részeken. (a suliban már nem jön be)

De amúgy válaszolva a kérdésre: Nem létezik. Egy versenyre találta ki valamilyen srác, mert az volt a lényeg hogy paranormális lényeket kellett phtoshoppolni régi képekbe. És valamilyen történetet adni hozzá.

Úgyhogy nyugi, csak kitaláció! :)

2013. ápr. 6. 09:53
 22/27 ASDELMAGAD21 válasza:

Dehogy létezik! Most is éppen rá gondolok még se töresd

fddsgdf

2013. jún. 11. 18:26
 23/27 anonim ***** válasza:
létezett 1800-1900 as évek ben élt és gyerekeket ölt
2013. júl. 5. 17:30
 24/27 anonim válasza:
egyesek tényleg annyira retardáltak vagytok (tisztelet a kivétel) , nem latjatok hogy fel? egyebkent meg a kerdezonek mondom, hogy legyen kicsit batrabb( nem szidas kent)
2014. jan. 31. 18:16
 25/27 anonim válasza:

Nem látjátok hogy fél?Ez még hülyéskedésnek is rossz hogy milyen szarságokat irtok csak azért hogy jobban féljen...

Inkább biztatni kéne hogy nem nem létezik nem is létezett nem is fog létezni,se slendi, se the rake se jeff se eyeless jack és társai Bt., semelyik nyomorék nem létezett nem létezik és nem is fog.

Javaslat:1.legyél bátrabb(nem bántásból)

2.Vigyél magaddal valamit ami megnyugtat(tudom ajánlani mondjuk a kulcstartód vagy gyerekkori holmi amihez jó emlékeket fűzöl vagy pengeéles balta,stb...)

2014. febr. 5. 11:37
 26/27 anonim ***** válasza:
Igen, egy barbi baba, vagy plüssmaci/nyuszika biztos megnyugtat. ^^
2015. aug. 30. 10:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Én nem állitom azt hogy létezik

De honnan tudjátok hogy nem??

2020. okt. 17. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!