Szerintetek léteznek vérfarkasok?
Szerintem lehetséges, és ezt mindenki maga dönti el, hogy hisz-e bennük, tehát nem szép cikizni, azt aki nincs egy véleménnyel a másikkal, 5. válaszoló: a twilight nem gagyI!!!!
Én meg személy szerint szeretnék vérfarkas lenni. <3
Kedves utolsó válaszoló, mivel még kis fiatalka vagy nem látod az alkonyat sorozat üzenetét, ami elég súlyosan befolyásolja a mai gyerekek világnézetét.
Mielőtt azt mondanád, hogy nem ismerem: az összes könyvet kiolvastam, van amelyiket kétszer is, az összes filmet is megnéztem, az első és a harmadik részt is szintén többször; csakhogy közben felnőttem, érettebb lettem, és be kellett látnom, az alkonyat ciki.
Tele van b.zi "vérfarkasokkal", akik ugyebár ráadásul nem is vérfarkasok. Az egész sorozat Stephenie Meyer vallását, nézeteit tükrözi. Ugyebár köztudott, hogy az írónő mormon. A vallás pedig kimondja, hogy a család a legfontosabb, házasság előtt nincs szex, ami azért elég fontos egy párkapcsolatban.
Rátérve a filmre; a színészek pocsékok. Egyik sem képes igazi érzelmeket megjeleníteni. Kristennek pedig mind az 5 rész alatt nyitva van a szája. Miért nem tudja becsukni?
Áhh, ki hallott már csillogó vámpírokról???? Teljesen megalázta ez a sorozat a vámpíros műfajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!