Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges-e hogy a valódi...

Lehetséges-e hogy a valódi misztérium és az elrejtett titok mindig is a Belső Föld volt és ezt próbálják elrejteni a szemünk elől a kívülről, az űrből érkező reptiliánokról, anunnakikról stb. szóló David Icke és Zecharia Sitchin-féle mesékkel?

Figyelt kérdés

David Ickét túlzónak, túlinformálónak érzem, aki bulvársajtó-stílusban nyomul,

Sitchin komolyabb, de szerintem az sem tekinthető egy magasabb szintű igazságnak.

Mindkettőjüknél vannak infók, de...

Kapcsolódik a Belső Föld-elmélethez az ősi Pythagoreus világkép is.

Jézus is fontos lehet a megértésben.

Valójában ez itt, ahol élünk: a külső sötétség helye, ahol sírás és fogcsikorgatás van.

Össze vannak zavarva az infók a Bibliában - talán nem véletlenül.

#föld #Pitagorasz #Vril #külső sötétség
2012. nov. 13. 14:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Az 1663-64-es habsburg–török háború vagy ötödik habsburg-török háború a magyarországi török harcok egyik nagy epizódja. A háború a Habsburg Birodalom, a Magyar Királyság és Horvátország harca volt a Török Birodalom ellen, melybe fegyveresen beavatkozott a Német-római Birodalom, az észak-német fejedelmek által létrehozott Rajnai Szövetség, Franciaország, Lengyelország, valamint egyéb nemzetközi segédhadak. A szultán oldalán részt vett, igaz nem jelentős erőkkel, az Erdélyi Fejedelemség is.[3] Csapataikkal támogatták a szultánt a hűbéres román fejedelmek és a tatárok.
2012. nov. 14. 12:53
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

#11 - 12:53

Igen! Ez az! Annyi elvesztegetett év... Ez a válasz a hülye kérdésekre! Thank you, random citizen!

2012. nov. 14. 15:47
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
You're welcome, but I am Captain Information, the hammer of Knowledge.
2012. nov. 14. 16:03
 14/19 A kérdező kommentje:

„Nézd, az hogy Reptíliánok léteznek ez tény ! A föld alá kényszerűltek amikor génfegyvert egy hatalmas bombát dobtak a földre, amit ma úgy tanulunk, mint a dinoszauruszok kihalása, valójában egy űrháború volt, mely a mai napig is tart.“

-ez hasonló a Hubbardi szcientológia OT8-hoz kapcsolódó Xenu-történetéhez...

az eredeti szcientológia eredetileg a DR. Atanasius Nordenholz féle szcientológia lehetett, melyet könyv formájában 1937-ben publikált

Jézus: „a ti atyátok a sátán, hazug és a hazugság atyja, ha valami van nála, lopta azt“

„Most is a föld alatt élnek, szovjet tudósok rájuk is találtak mélyfúráson. [link]

-ez szerintem brutális manipulációs kísérlet... úgy gondolom, hogy hazudnak a föld alatti sikolyokkal kapcsolatban

„A belső főld Asthar Sheran szerint másik dimenzióban van. Azaz a mi világunkban vasmag van középen, míg a másik dimenzióban ez a vasmag egy füstös fényt adó protocsillag és üreges a bolygó.“

-ezt még nem hallottam, érdekesnek tűnik , figyelemreméltó elgondolás

belenéztem - nagyon kis ideig - ez az, ami megragadott (ez tűnik komolyabbnak) :

HAJNALHOZÓK

A Plejádok Tanításai

„Azaz nem stimmel valami magával a belső föld elmélettel sem. Másrészről, pedig ha komolyan vesszük amit a gravitációról tudunk fizikát, akkor a belső föld elmélet egy képtelenség lenne.“

-nem tudom... érdekes, hogy a nácik komolyan vették ezeket az okkult ezotériákról szóló elméleteket (és szerintem a júdaiak is komolyan veszik a saját okkult elméleteiket)

mindkettő vérkultuszú

nem értem, miért pontoznak le, mikor próbálsz a kérdésemre válaszolni és megkísérled kibővíteni az ismereteinket

az emberek többsége, olyan mint a robot, egyszerűen nincs saját, felelős entitása; a kívülről kapott adatok alapján inger-reakció stílusban cselekszik

ez a tehetetlen tömeg az, aminek a tudatlan segítségével az okkult háttérhatalom (=a varázslók) fenntartják és uralják, irányítják a kollektív illúziót

mind áldozatra megy... persze nem tudják... azt hiszik, hogy ők fontosak

az embernek ez a tragédiája, hogy a 6/13-as válasz 60%-ot kap, a 4/13-as pedig 12%-ot

(((ide kellett leesnem... lehet, hogy az volt a csapda, hogy jöjjek és mentsem meg őket... azokat, akiket nem lehet megmenteni... akik kizárólag arra és azért vannak, hogy egy áldozati rítust betöltsenek..... mint áldozat... ők a tehetetlenek.... „és száját nem nyitotta szóra“)))

--------------------------------

„a pénz kell a világhatalomnak, az egyháznak is, és fenn akar maradni!“

-mindezt, különösen azt, hogy kell nekik a pénz(ünk), naponta tapasztaljuk

2012. nov. 15. 00:05
 15/19 A kérdező kommentje:

„„Most is a föld alatt élnek, szovjet tudósok rájuk is találtak mélyfúráson. [link]

-én inkább arra gyanakszom, hogy az a boldogok földje,

a kifelé mutogatás pedig csak megvezetési kísérlet

(pl. mikor David Icke a Holdat állítja be idegen támaszpontnak)

az egész ismert történelem és az egész kinyilatkoztatott (KI-nyilatkoztatott) vallás semmi másról nem szól, mint KIFELÉ MUTOGATÁSról

folyton kifelé mutogatnak:

kívül van az „isten“

kívülről jönnek az „idegenek“

a régi idők „anunnaki istenei“ is kívülről jöttek

nekem nagyon gyanús ez a folyamatos kifelé mutogatás

AZ IGAZSÁG MINDIG BELÜL VAN

ahogy az embernél belül van az igazság, úgy makrokozmikus szinten is belül van az igazság

KÍVÜL MINDIG KÜLSŐ SÖTÉTSÉG VAN

(Seol = Sehol : ez van kívül)

kívül van a hazugságnak háza és a gonosznak birodalma (és a belső, titkos királyság (fizikai érzékekkel) megközelíthetetlen)

kívül van a sírás és kívül van a fogcsikorgatás

kívülre vettetnek a hazugok és csalók, mert a királyság belül van

mondhatom Agatha-nak, mondhatom Shambala-nak

kapuk vezetnek hozzá és a gonoszok elől elrejtezik

és itt mindent (KI)-fordítva tanítanak, mert ez a Héj, mert ez az Örök Sötétség Földje

2012. nov. 15. 00:16
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Tessék! Itt van egy kivágott rész a bibliából, amit "valamiért" eltitkoltak előttünk a regnáló kormányok:

És az mi prófétánk jelenéseket látott vala.

Látám hogy a jövő korok emberei delejes ablakkockákat építenek vala, hogy előtte hízzanak, és önnön kezükkel búbánatukban magjukat pazarolják.

Az ördögi masinériák segítségivel egymással beszélnek távoli vidékek lakói.

... és látám, hogy bőségükben oktalanságokat irkálnak céltalanul az mi urunk által nékik adott testüket, és értelmüket pazarolva, míg az korcs satnyaságában majdan elhalványul.

Emlegetnek csillagok közül jövő népeket, melyek nem csak gonoszak, de fondor lelkű fortélyos szörnyezetek, kik megbújnak az elöljárók mögött. Világunkat akaratuk alá hajtani vágynak. Testük a gyíkéhoz hasonlatos.

Elmétek, és szívetek acélozzatok! Imádkozzatok felebarátaim és leesik a sótlan léha unalom hályogja szemetekről, és meglátjátok a valót. Mert bizony mondom néktek ez gyökérség!

-Akkor majd mindenki értelmesen tölti életének drága óráit, és a kreativitás, a fantázia, a humorérzék visszatérnek az életbe.

-Akkor majd le fog tudni tudni írni két különálló tőmondatot, helyesírási hiba nélkül, sőt nem kell direkt hibákat írni, hogy valaki észrevegye az író létezését.

...és akkor majd az apák így szólnak fiaikhoz: Ébredj gyermekem, és kapcsold ki azt a szart!

/részlet a Gyémántzsellérek nyomán fennmaradt titkos Óarámi iratokból/

2012. nov. 15. 19:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az előző hozzászólásban direkt helyesírási, hibákat helyeztem el, hogy azt felfedezve tanuljatok kicsit.

Üdv A vérrel telített Információ Kapitány a makulátlan tudás barlangos teste

2012. nov. 15. 19:20
 18/19 anonim ***** válasza:
84%
11, 16 és 17 - támogatom a missziódat! Mi a következő lépés, Mester? Hogyan térítsünk meg még több, az ezotéria értelmi csapdája által foglyul ejtett lelket?
2012. nov. 15. 20:09
 19/19 anonim ***** válasza:
81%

#4-es! lehet,hogy nem viccnek szántad,de én akkor is röhögtem rajta :D

augusztus óta olvasok az üreges föld elméletről,de sehol sem olvastam hogy a dinók azért haltak volna ki,mert felrobbant egy bomba. én hiszek a belső földben,de az akkor is baromság :'D

persze a végén kiderül,hogy valójában a marson éltünk,csak történt a bolygónkkal egy nagy szennyezés és ezért jöttünk a földre xd

egyéb agyszülemény? nem akarjátok magatokat Hitlernek kinevezni?!

feltehetem ezt a napi szarra vagy trollfészre? :DD

2012. nov. 21. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!