Az lehetséges hogy valaki megérezze a szellemek jelenlétét úgy hogy nem idézte meg őket meg semmi?
14-es válaszoló, egyet értek. :D
De ez, amit már ezredszer is el kell mondanom, szerintem elég érthető: EZ ITT A TERMÉSZETFELETTI KATEGÓRIA!!!
ÉRTELMEZZÉTEK A SZAVAKAT!!!
nem mondom hogy vannak, de azt sem hogy léteznek.én hiszek. bennük.és mégsem vagyok idióta.ti nem hisztek bennük.nem vagytok idióták csak gorombák.mindenki abban hisz amiben akar.
és azt hogy vannak-e vagy sem még a tudósok sem tudják kideríteni.senki sem még ti sem.soha senki nem fog rájönni.
és egyébként meg akik hisznek bennük írok privátban.nekem is vannak/voltak különös tapasztalataim velük.de nem vagyok hülye mielőtt bárki feltételezné róla.
10 éves vagy.
Szerintem elírta aki azt az "ellentmondást" írta.
Van valami, az biztos, amit lehet érzékelni.
Hogy szellem-e, vagy más, azt nem tudom, de vannak olyan negatív energiák, amit lehet érzeni, egy helyen, vagy egy személy körül.
Ezt szerintem meg nem mondja senki, hogy szellem-e, vagy micsoda.
De az tény, hogy vannak nagyon rossz kisugárzású helyek, emberek, akiktől vagy ahonnan jobb menekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!