Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi lehet ez a...

Szerintetek mi lehet ez a videóban? Mit tudtok róla?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=iPIC5ABplg0&feature=related

Valahol földönkívülinek mondják, valahol meg chupacabrának, de mondjuk ez utóbbi sztem totál hülyeség mert az inkább állat, mint emberszerű...

2012. okt. 26. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szintem ez a Gázsi.
2012. okt. 26. 16:27
 2/13 Shai-Hulud ***** válasza:

Az elején az a zöld-fekete csíkos biztosan földönkívüli!

Csak nézd meg a szemét, azonnal látszik rajta!

2012. okt. 26. 16:55
 3/13 Zsizsik666 ***** válasza:
ez a macskám!
2012. okt. 26. 16:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Jájj, dikkházzol első, ráhibáztál, megjött a segíly, aszt úgy sijettem, hogy elfelejtettem megfésülködni, valami Jobbikos dokumentumfilmstáb meg felvett.
2012. okt. 26. 17:17
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
Kamu, de hagyjuk, mert már kismillószor ki lett tárgyalva, hogy ez egy hamisítvány. Ha jól tudom, a legendavadász blogon írtak róla.
2012. okt. 26. 19:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy a XX-XXI. század számítástechnikai fejlettségének gyümölcse. Miért, mit hittél?
2012. okt. 26. 20:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Hallottál már a számítógépes játékokról? Nos azokban egyszerre több ilyen is rohangálhat... De egyébként akár egy ember is lehet jelmezben. Most komolyan szerinted a csávó kiment az erdőbe HÁTHA TALÁL EGY ILYET?
2012. okt. 26. 20:49
 8/13 A kérdező kommentje:
én hozzá nem értő vagyok, így nekem eredetinek tűnik, ráadásul többféle videó is van róla... de épp ezért kérdeztem, mert nem találtam róla semmit
2012. okt. 26. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy trükkös felvétel csupán!!
2012. okt. 27. 09:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm a lepontozást, amikor azt írtam róla, hogy kamu.

Most komolyan: mi bajtok van az ŐSZINTE válasszal?

Látom, egyesek sötétek, de ennyire, hogy még le is pontozzanak. Indokra meg nem futja, hogy miért is teszik ezt.

2012. okt. 27. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!