Hogy tudok földembert megidézni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 16:57
2/10 anonim válasza:
Kell egy kiló méter színtiszta gólyaföld, egy nyitott tetejű, légmentes, két szög alakú tér és egy Boszorkány főpap, aki elvégzi a varázslatot.
Angyalkuki, Atlantiszi fényjáró
3/10 SSJGoku válasza:
Úgy hogy beveszed a gyógyszert amit felírt az orvosod a diliházba
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, de ha sikerült próbálj már meg légyszives egy gumicukorembert is idézni nekem :)
6/10 anonim válasza:
2. ez a főpap kell: http://www.youtube.com/watch?v=N-y1f79kMHo
8/10 anonim válasza:
Csak óvatosan az idézgetéssel. Szerinted a medvedisznóember hogyan fogant, egy különösen buja édes hármas keretein belül?
9/10 anonim válasza:
Fogsz egy olyan Harry Potteres varázs pálcát ami a müzlis dobozokban szokot lenni majd egy kicsit nyitotab réten bele szurod a földbe a pálcát és azt mondod x40jé , majd egy kisseb földrengés után ott lessz mögöted a földember , csak az a baj ha MADE IN CHINA-s pálcával csinálod akkor a földember fejn és kezén nem lessz fü :D
10/10 anonim válasza:
Nem nagyon értem a kérdést?
Hogy tudsz földembert megidézni???
Nem hiszem, hogy bárki tudna neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!