Létezik Hello Kitty?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy valós természetfeletti lényről mintázták és tényleg létezik?2012. okt. 15. 21:35
11/17 anonim válasza:
Nem!Csak a mesékben de van valóságalapja!
13/17 Atropa Belladonna válasza:
Kikérem magamnak, sok barom....már hogyne léteznék????? basszus elszóltam magam....
14/17 anonim válasza:
igen! hogy ne létezne?!
nekem a haverom! mindig hoz nekem nyalókát meg gumicukrot!!!!
15/17 anonim válasza:
Hello Kitty valójában reptoid, csak így álcázza magát, hogy a kis gyerekek közelébe jusson és feltérképezze a tulajdonságait. Ha eljön az apokalipszis minden Hello Kitty összegyűlik Gyurcsány Ferenc villája előtt és közös erővel leigázzák a világot.
16/17 Tejes kispapucs válasza:
Persze hogy létezik! A barátnőm macskáját így hívják XD vicc volt, a neve igazából Béla jósnő!
17/17 Effy Lizbeth válasza:
na jó adok normális választ mert eddig nem volt.igen létezik, egy macskafajtáról mintázták, ugyanonnan ered mint az az aranyszínű integetős macska. a 101 cica című műsorban hallhatod a történetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!