Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Álmodtatok már Slender mannel?

Álmodtatok már Slender mannel?

Figyelt kérdés
Tegnap este vele álmodtam. Először egy erdőben voltam és nagyon távol a fák között észre vettem, hogy figyel engem. Amikor ránéztem, hirtelen homályosan kezdtem látni. Ez után képváltás, és hirtelen ott volt tőlem kb 1 méterre. Először nem volt arca, aztán lett egy szája, meg ilyen Ufo szerű bogárszemei. Nem is igazán volt szája, meg szeme, inkább csak a sziluettje volt meg, ezt elég nehéz így leírva elmagyarázni. Megszólított engem, de nem beszélt, hanem telepátiával kommunikált velem. A segítségemet kérte valamiben, azt nem mondta el, hogy miben, de egyből tudtam, hogy mit kell tennem. Ekkor már tudtam, hogy nem fog bántani, ennek ellenére olyan intenzív halálfélelmem volt, amilyet még ébren sem tapasztaltam. Nagyon valósnak tűnt az egész. Szerintetek létezik, és tényleg akart valamit, vagy csak az agyam játszott velem?
2012. okt. 15. 20:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azt én sem gondolom, hogy létezik, de attól még az álom nagyon valóságos volt. Most pl tanulom a tudatos álmodást. Ehhez kell, hogy legyen egy jel, amiből tudod, hogy álmodsz. Nekem az lett, hogy amikor álmomban tükörbe nézek, akkor zöld a hajam. Erre koncentráltam elalvás előtt. Amikor elaludtam, tényleg zöld volt a hajam, de ez még kiegészült azzal, hogy a tükörben ott állt mögöttem,Slender man. Szóval nekem ezzel van a bajom, hogy nagyon gyakran vele álmodok.
2012. nov. 6. 07:42
 12/15 Tarjányi Mózes válasza:
Én már álmodtam vele nagyon szar álom volt.Ilyen rohadt sötét elhagyott irodában voltunk én meg a slender.Elkezdtem futni előle de zsákutcába futottam hátra fordultam és pont az jött volna hogy megöl de pont felébrettem és miután felébredtem még mindig volt bennem egy kis félelem.
2013. jan. 2. 08:47
 13/15 anonim válasza:
Én álmodtam mostanába csak vele de forditva álmodom mert jött felém fejbe vágtam a zseblámpával azota én üldözöm öt :D de már unom egyikbe el is kaptam jol megvertem de azota is üldözöm
2013. márc. 23. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Én azt álmodtam,hogy volt egy sötét,lomos hely,a lomok(pl. kosz,fekete papír,kerekek) sorba voltak rakva,de úgy,hogy köztük lehetett menni,és középen is.Az unokatestvéremmel voltunk egy épületben/szobában(nem emlékszek már annyira),én abból a helyből mentem el abba a sötét,koszos,lomos helyre és a ház végénél állt Slendy,én el akartam menekülni,de elestem,és megfogta a lábamat.Ekkor ébredtem fel.
2013. máj. 3. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,én álmodtam Slendermannel,de nagyon rossz volt...

Csak egy pici részletre emlékszem,de ez is elég,ahhoz,hogy tudjam:Slendermannel álmodtam.

A történet annyi,hogy egy nagyon nagy,gazdag házban laktam,és onnan éjjel kimentem az erdőbe pár barátommal zseblámpával a kezünkben.

Nagyon nyomasztó hely volt az az erdő.

De ami a legfurcsább:Pont abban az erdőben mentünk álmomban,amelyik itt van hozzánk közel!

Szóval azt az erdőt ismerem.

Mentünk tovább,először csak hangokat hallottunk.

Aztán lépéseket hallottunk.

Aztán láttam egy árnyékot az egyik fa mögül.

És előjött Slenderman.

De az az ijesztő,hogy amikor előjött Slenderman,akkor már a többiek nem voltak sehol,csak úgy felszívódtak...

Amikor elkezdett felém jönni,nem tudtam megmozdulni,mert annyira sokkos állapotban voltam.

Amikor azonban elém ért,és el akart kapni,hirtelen felriadtam.

Máskor soha nem álmodtam Slendermannel,és annyira félek elaludni,hogy megint majd Slendermannel álmodok...

Tök rossz.:(

2014. máj. 16. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!