A vámpíroknak hány szemük van?
Figyelt kérdés
Nekik szerintem biztos,hogy van harmadik szemük,mert ők természet fölötti lények,már csak az a kérdés,hogy van e negyedik?2012. okt. 14. 11:42
11/15 anonim válasza:
Igen mert a vámpírok gyakoriznak, felfedik kilétüket, személyleírást adnak magukról és még csak nem is olyanok minta vámpírok...
12/15 anonim válasza:
Minden embernek van harmadik szeme. Itt inkább az a kérdés, hogy mennyire nyitott a vámpiroknak. Mivel spiriutális szemszögből fejlettebbek, mint az átlagember, ezért valamennyivel nyitottabb a harmadik szemük. Mondjuk attól is függ ki mennyire foglalkozik a harmadikszemével meg egyéb spirituális dolgokkal.
13/15 anonim válasza:
Én most olvasom a Daren Shan sorozatot, és nagyon jó könyv, de nincs túl sok valóság alapja szerintem.Véleményem szerint a vámpírok nem léteznek ÚGY, ahogy az általában hiszik. Szerintem démoni lények, és kétlem, hogy több szemük van, de az lehetséges, hogy van egy hatodik, esetleg hetedik érzékük.
14/15 Shai-Hulud válasza:
Nekem ember létemre is négy szemem van.
Igaz, ebből kettő tyúkszem...
15/15 anonim válasza:
13. Én ismerem vámpírt és 6 szeme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!