Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Bebizonyosodott a Loch Nessi...

Bebizonyosodott a Loch Nessi Szőrny létezése. Mit szósz?

Figyelt kérdés

Azt állítja egy brit tengerész, hogy elkészített az eddigi legjobban sikerült képet a Loch Ness-i szörnyrő.

George Edwars brit tengerész 26 éve próbálja lencsevégre kapni a Loch Ness-i szörnyet. Kitartásának végre beért a gyümölcse: bemutatott egy fotót, amin állítólag a legendás állat van. A Daily Mail-ban leközölt fotón tényleg van valami domborulat a víz felszínén, ami valójában bármi is lehet. Edwarson határozottan állítja, hogy a szörnyet örökítette meg a fényképezőgépével, és abban is biztos, hogy ez a valaha készült legjobb kép Loch Ness hírességéről.

– Lassan úszott fél mérföldnyire tőlem a sötétszürke állat, legalább öt percig tartózkodott a vízfelszin közelében, majd elmerült és nem láttam többé. Meg vagyok győzödve arról, hogy Nessie-t láttam. Hiszek ezekben a lényekben, amúgy is túlságosan sokan látták már, ennyi ember nem hazudhat - érvelt a hatvan éves tengerész, aki még tavaly novemberben lőtte a fotót, csak még elemzésre is elküldte az Egyesült Államokba.

[link]

2012. okt. 12. 21:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ezt kicsiből meg mondom hogy Photoshop... de ha nem is az akkor gyakorlatilag uszadék fától a döglött halon át bármi lehet egy ilyen fantasztikus minőségű képen
2012. okt. 13. 07:38
 12/23 Antimod ***** válasza:
Ebbe azért nehéz belelátni egy "víziszörnyet".
2012. okt. 13. 09:14
 13/23 anonim ***** válasza:

Hú, ez milyen fantasztikus kép lett! Ebből aztán kiderül minden!

Szerintem ez valami hétköznapi hal.

2012. okt. 13. 17:31
 14/23 Vadkan01 ***** válasza:
Ha Nessi létezik akkor sushit csinálok belőle
2012. okt. 13. 21:44
 15/23 anonim ***** válasza:
Jaj, már megint a paranormal.hu? Ennek a szájtnak nulla köze van a valósághoz! Ez azt jelenti, hogy ha ti magatok találnátok ki dolgokat, és írnátok le egy blogban, akkor pont ennyi lenne a valóságtartalma.
2012. okt. 14. 13:08
 16/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy sörhasú búvár hanyatt fekve....

A Nessy csak arra jó,hogy oda csalogassák a turistákat,nincs ilyen lény.

2012. okt. 23. 18:39
 17/23 anonim ***** válasza:

Be is tudjátok bizonyítani, hogy a Loch Ness-i "szörny" létezik? Be tudjátok bizonyítoni, hogy a Loch Ness-i "szörny" nem létezik?

HÁT NEM! :) Senki nem tudja bebizonyítani :) Szerintem csak az beszéljen, akinek van bizonyítéka is!

2012. nov. 2. 12:08
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Emberek.... :)

Ha ilyen lény élne akkor az veszéllyes lenne. Akkor már rég kilőtték volna.

Azt tudják hogy 20mp mulva a műhold elhalad 20341 km re a földtől.A holdra mennek az emberek.

Akkor nehogymár ne találjanak meg 1 tóban egy ekkora állatot.. Ha valami komolyabb bizonyíték is lenne akkor foglalkoznának vele. De nem, lesz@rják.

Nah de kezdjük!

Mit eszik??? Már nem lennének halak.

A méretét ítélve szinte el sem férne!

Ha ekkora, mért nem látja senki??? Miért csak homályos képek vannak róla?(24 órában nézhetnék a műholdak ha csak 0,0001% esély lenne a létezésére)

Ha ekkora, miért nem látják a horgászok,sétahajósok túristák?? Naponta 2-3millió ember ellátogat oda, miért csak 40-50 ember látja? A többi addig mit csinál???

2012. nov. 2. 18:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy csak egy pocsolya a Loch Ness? :) Amúgy meg akkor beszéljen valaki, ha tudja bizonyítani, hogy létezik, vagy nem létezik. :) Ez még amit leírtatok semmi :)
2012. nov. 2. 19:41
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Be is tudjátok bizonyítani, hogy a Loch Ness-i "szörny" létezik? Be tudjátok bizonyítoni, hogy a Loch Ness-i "szörny" nem létezik?

HÁT NEM! :) Senki nem tudja bebizonyítani :) Szerintem csak az beszéljen, akinek van bizonyítéka is!"

Éppen egy bizonyítási kísérletről tárgyaltuk ki, hogy miért nem jó. Ilyenkor muszáj szót emelni. Persze voltak olyan hozzászólók is, akik nem ezt tették, hanem elkezdtek a kérdésről meggyőzően érvelni. Még ez is hasznos, bár...

Végül is igazad van, egyik oldalnak sem lenne szabad pofázni. De amikor valamelyik tábor megszegi ezt a szabályt, és indul a nagy oktalan, alaptalan magyarázgatás vagy a térítgetés, neadjisten a provokáció, azt a másik tábor nem hagyja tétlenül. Ezek után megkérdem: vajon melyik tábor szokta az Ezotéria rovatban megtörni a bizonyítékok hiánya okozta csendet?

2012. nov. 2. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!