Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vámpírok léteznek? Vagy...

Vámpírok léteznek? Vagy valamilyen "mesebeli" lények? Tudom, hogy rossz helye irtam de csak itt szoktak váalszolni.

Figyelt kérdés

Szóval a bnőmmel régebben már láttunk szellemet is de ez most más.Meg a cuccaim elvoltak pakolva és üzenetek is jöttek.

Köd jön utánunk mintha követne meg láttunk egy "ember"alakot az erkélyemen és nem vagyok őrült!!!

Nem nézek sok vámpíros filmet és ez nem kamu télleg!!A házunkba pedig senki más nem tud bejönni csak a bnőm.Lécci csak komoly válaszokat!!

2012. okt. 4. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Előző: A vámpírok azóta léteznek, mióta egy kegyetlen földesurat levámpíroztak, szellemek pedig azóta, mióta az emberek azt akarják hinni.
2012. okt. 6. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Mivel ez csak mendemonda, ugyanúgy nem bizonyítható, mint az én állításom. Az a vicces dolog a történelemben, hogy sok esetben ferdítettek az évek során és már tényleg nem lehetünk biztosak abban, hogy mi a valóság.
2012. okt. 6. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Akinek van egy minimális esze, az tudja mi a valóság és az nem a mesebeli lények létezése. Létezhet élőholt lény, aki más emberek vérét szívja? Halott-> nem működnek a szervei-> elkezd rothadni-> nem élhet.
2012. okt. 6. 10:04
 14/14 anonim válasza:
sose tudhatod! ;) ha van kérdésed írj privibe! ;)
2012. okt. 9. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!