Léteznek Fénylények? (tovább lent)
Szerintem csak kisebbségi érzése van F.L-nek.
Feltűnésre vágyott, így kitalálta a hülyeségét.
Most pedig nézi, hogy hányan olvassák, lájkolják, stb.
Marhaság.
Ennyi erővel én földlény vagyok, mindjárt photoshopozok egy képet bizonyítéknak...
Én pedig fényevő vagyok.
Akkor ez most kannibalizmus??? :-(
"az illető addig a "helyes úton" járt de feladta azt és követni fog egy helytelen útat"
Ez egy örök probléma, hogy kinek mi a helyes, és létezik-e abszolút helyes. Egy ember hasonló agymenése nyilván képzelgés, de ha több millióan hisznek benne a világban, akkor már nem lehet ilyen egyszerűen elintézni. Valószínűleg az első keresztényeket is őrültnek gondolták, ma meg természetes, ha valaki keresztény hívő.
Mindenkinek magának kell eldöntenie, miben hisz. Annyit tehet mindkét oldal, hogy feltárja az ismereteit, hogy ne egyoldalúan döntsön, aki olvassa. Meg személyiségtől is függhet, különféle frusztrációktól, szülői-baráti hatásoktól, stb., hogy ki mennyire hiszi el.
Azt hiszem, az ilyen emberek szürkének, unalmasnak érzik magukat, valamint valós vagy képzelt testi-lelki hibáik miatt letértek az önazonosság felé vezető hosszú útról, és bevonultak az önámítás, képmutatás és az arrogáns, tudatlan egoizmus díszletkikötőjébe, amelyet az internet személytelensége miatt oly könnyű felépíteni, miközben a monitor előtt görnyedve fokozatosan és visszafordíthatatlanul elszakadnak a valóságtól. Az erőfeszítéstől könnyezve próbálják magukra aggatni azokat a tulajdonságokat, amelyek hiányoznak belőlük és amelyeket oly nagyon magukénak akarnak tudni, de közben, azon pillanatokban, amikor akaratlanul is átsejlik a tudatuk hátterébe rejtett igazság a saját maguk által építgetett hazugság-falon, újra és újra átérzik, hogy mennyire eltávolodtak saját maguktól, és hogy valójában egy fikarcnyit sem hisznek arról, amit leírnak. Ilyenkor néhány pillanatra összefacsarodik a szívük, pillantásuk üvegessé válik, ahogy átcsap rajtuk a kétségbeesés, elveszettség és csalódás elsöprő hulláma, de hamar erőt vesznek magukon: előveszik kedvenc alteregójukat, majd rittyentenek egy jó kis posztot a fénylény-lét nehézségeiről.
Üdvözlettel:
A Kétségek Éjfeketén Tornyosuló Behemótja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!