Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy néznek ki a démonok ha...

Hogy néznek ki a démonok ha léteznek?

Figyelt kérdés

Mert ugye vannak a szellemek= emberi lelkek.

Démonok= gonosz szellem LÉNYEK.

és képesek megszállni egy embert?

a démonok között is vannak rangok és fajták(pl. dybukk)

2012. okt. 1. 21:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"A biblia leírja Sátán külsejét.

azt mondja, hogy Ő valamikor oltalmazó kerub volt.

Az angyaloknak a legmagasabb "fajtájá"hoz tartozik csak eltért az igazságtól és gonosszá tette a viselkedését, a természetét, különben az egyik legszebb angyal."

Hol is szerepel ez a Bibliában? Csak mert nekem egyáltalán nem rémlik.

2012. okt. 2. 14:44
 12/21 anonim ***** válasza:
47%

Fizimiskájuk nincsen, viszont humoruk az van! Pl: egy gyerek csak azért idézte meg Kydnotot(régi ismerős a szellemvilágból), mert nem volt gyújtója és fel akart gyújtani valamit. Erre Kydnot felgyújtotta a kölköt xD! Na de, hogy leírjam kb, hogyan néz ki: képzelj el egy "emberi" arcot, amit belenyomtak egy repülőgép budijába, és lehúzták egy nagy adag fossal. Egyébként nincs szarva meg patája(összekevered Sátánné Kiszel Tündével) inkább amolyan füst féleség, tudod mikor fingasz!

Pálinkás"rajos"LajosCsubakka

volt veccőárus, most hivatásos vukiszellem

2012. okt. 2. 17:26
 13/21 anonim ***** válasza:

11-es válaszolónak

(Ezékiel 28:13-17)  Édenben, Isten kertjében voltál. Mindenféle drágakő borított: rubin, topáz és jáspis; krizolit, ónix és jade; zafír, türkiz és smaragd; aranyból voltak kidolgozva foglalataid és mélyedéseid tebenned. Megteremtésed napján készültek el. 14 Te vagy a felkent, oltalmazó kerub, én jelöltelek ki. Isten szent hegyén voltál, tüzes kövek között jártál. 15 Feddhetetlen voltál útjaidban megteremtésed napjától fogva, mígnem igazságtalanság találtatott benned. 16 Kereskedelmi áruid bősége miatt erőszakkal töltötték meg belső részeidet, és te vétkezni kezdtél. Eltávolítalak Isten hegyéről mint megszentségtelenítettet, és elpusztítalak a tüzes kövek közül, ó, oltalmazó kerub! 17 Szíved gőgös lett szépséged miatt. Tönkretetted bölcsességedet tündöklő pompád miatt. A földre vetlek, királyok elé adlak, hadd nézzenek téged!

egykor annak a szellemteremtménynek is, akiből később Sátán lett, megvolt a bölcsessége, hogy bármilyen megbízatásnak eleget tegyen, amelyet Isten adott neki. Ahelyett, hogy hálás lett volna, ’felfuvalkodott a büszkeségtől’, és kezdte lebecsülni Isten uralkodási módszerét (1Timóteusz 3:6). Túl sokat gondolt magáról, és kezdte egyre erősebben kívánni, hogy Ádám és Éva őt imádja. Ez a gonosz kívánság megfogant és bűnt szült (Jakab 1:14, 15)

Zsömle/lány

2012. okt. 2. 17:33
 14/21 anonim ***** válasza:
De meg ne ilyedj: [link]
2012. okt. 2. 18:08
 15/21 anonim válasza:
Szerintem te túlsokat nézted a Constantine a démonvadász címü filmet.
2012. okt. 2. 18:29
 16/21 A kérdező kommentje:

szóval azt mondjátok hogy sátán(lucifer) egy gyönyörű angyalka csak éppen gonosz!? nem pedig egy fenevad?

és ugye vannak a sátánisták, sátánimádók ők hogy gondolkodnak a démonok felől?

2012. okt. 2. 21:46
 17/21 anonim ***** válasza:
A démonoknak nincs semmilyen fizikai alakjuk, nem emberi szellemek. Azokból is van többféle, mindegyik másra van szakosodva. Pl.: erőszak, félelem, gyengeség, semmiség, sötétség, meg ha tudnál tőlük kérdezni bármire tudnának válaszolni. Bár nem vagyok szakértő a választ laikusként írtam.
2012. okt. 3. 05:08
 18/21 anonim válasza:
A démonokat is meglehet veccőzni?
2012. okt. 3. 14:15
 19/21 Lora00 válasza:

Kecske pata és 3 fej.... Én mutatok neked kilencfarkú démont: [link]

Kyuubi-nak hívják >.<

2012. okt. 3. 16:13
 20/21 anonim válasza:

Yliaster Daleth - Demonomicon című könyve sokat segít én nagyon sokat meg tudtam ebből a könyvől. le lehet tölteni torrentről vagy meg is kaphatod a libri könyvesboltokból .

nagyon jó könyv :DD

2012. okt. 4. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!