Hogyan idézhetem meg a sátánt?
Ha a kedves kérdező valamennyire is ismerné a Manicheizmus dualista teremtés elméletét, akkor tudná, hogy az ördög ott van minden egyes emberben, minden fizikai testben! Minek idéznéd, amikor benned is ott van, csak totálisan más formában mint ahogyan azt te gondolnád!
Amúgy aki túl sokáig néz a sötétségbe, arra a sötétség előbb, utóbb vissza tekint!
"Ja igen, majd tanulok, de ez izgalmasabb mint az a qurva Disney Channel."
A kis neonáci pisisek is ugyanígy gondolkodnak. El sem tudják képzelni a poklot, amíg meg nem tapasztalták, mert a TV előtt nőttek fel, és az X-dik film után már Chuck Norrisnak hiszik magukat.
Röhej. :DD
Meg lehet idézni a sátnát, nekem már sikerült. Menny ki egy erdő közepére. Gyújts gyertyákat kör alakban, a kör sugara 2 méter legyen és a közepét jelöld meg egy ponttal. Állj a közepére és énekeld ezt:
Kör közepén állok,
Körbevesznek jó barátok
Körbevesznek jó barátok és rosszak.
Ha egyszer odébbállok,
A kör közepébõl majd hiányzok,
Rám többé nem találsz, sátán.
Bohóc vagyok, de bátor,
Pokol tüzétől ég az arcom
Pokol tűzétől piros az arcom, kaptam.
Könyöröghetek bárhogy,
Éles késsel rám vadászol,
Ha megtalálsz, kicsinálhatsz, sátán.
A siker garantált.
Egy dolgot azonban ne felejts el! A sötét oldal mindig csábítóbb, és olyan dolgokkal kecsegtet amit földi halandó nem tud vissza utasítani, de onnan nincsen több vissza út!
A fény győzedelmeskedjék tévelygő lelked felett, mert ha nem úgy örökre le nyel a sötétség! Ezt mindenek előtt tartsd szem előtt! Csak nézz mélyen magadba, és meglátod igazi fény mivoltodat, és rá fogsz jönni, hogy minek a sötétség erőivel lepaktálni, mikor isten is ott él benned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!