Hogyan tudunk démont idézni? Léteznek jó démonok? Hárman, vagy egyedül idézzük meg a démont?
A démonok gonoszak,negatív energiák erőivel bírnak.
Ne hogy ilyesmivel próbálkozzatok mert nagy bajba kerülhettek.Még játszásiból se.Mert lehet,hogy démont éppen nem tudtok megidézni ,tudás és tapasztalat nélkül de vannak egyéb lények is akik csak arra várnak,hogy valaki egy olyan tudati szintre kerüljön ,hogy kapcsolatba léphessen vele.Ilyenek pl. az itt ragadt halottak lelkei.Akik energiát vonnak el az élőktől a létfenntartásukhoz és a manifesztációhoz.Ha pedig ilyet csináltok akkor ezt ők meghívásnak érzik és rád tapadnak.Aztán mehettek a pszichiáterhez Állandó félelemmel,látomással,pánik rohammal.Ő pedig mint szkeptikus megállapítja ,hogy valamilyen elmebajban szenvedtek.Mert ne gondoljátok ,hogy megidézitek aztán majd csak úgy elmegy!
Nem tudom hogy néznek ki ,én még nem láttam egyet se.
De szerintem mint minden üzlet kötés alapja a jó benyomás,így nem hiszem,hogy olyan rondák lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!