Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Egyik este jöttem haza haveromtól erdő mellett és a szemem sarkába észre vettem hogy valami gyorsan mozog az erdőbe olyan színe volt mint amikor belenézel lámpába és pislogsz, szóval mintha a feje lett volna ilyen színű és rohant de nem felém hanem az ellenkező irányba aki tapasztalt már hasonlót vagy van valami logikus magyarázata annak igazán örülnék(nem szívtunk be,nem voltam ittas állapotba,és nem néztem lámpába se)2012. szept. 20. 15:18
1/7 anonim válasza:
Nem elég hogy az előző kérdésemre amire írták fanyűvő,(vörös szőrös ordítozó emberszerű valami)le is tiltották,mert "kamu" de nem az!Erre 8 éves gyerekek az én írásomhoz írnak hasonlót!Ez senkinek sem feltűnő hogy egymást utánozzátok kicst átírva?Az akkor szar mint nekem,hogy tényleg megtörtént,de letörlik!
2/7 anonim válasza:
2es, a tied sem történt meg, ahogy ez sem, csak ebben kevesebb a hülyeség és azért nem törlik.
3/7 A kérdező kommentje:
Na ide figyeljetek én nem tettem fel eddig 1 kamu kérdést sem nem hiszek a fanyűvőbe se a többi ilyen hülyeségbe és tudtommal ide bárki fel tehet kérdést és csupán logikus választ kértem.....
2012. szept. 20. 17:13
4/7 anonim válasza:
Én válaszoltam, csak törölték :D
5/7 A kérdező kommentje:
akár privátba is jöhet a válasz akkor :D
2012. szept. 20. 17:40
6/7 AzOrdogMagyarhangja válasza:
Szarvas/Vaddisznó/Róka/nyest? Esetleg valamilyen ÁLLAT, tudod ilyenek élnek az erdőkben.
7/7 anonim válasza:
Mi van, ha valakik csak egy kis szerelmi légyottra vágytak az erdőben, tőled meg megijedtek? A fény származhatott bicikli lámpából, telefonból, vagy zseblámpából is. Nem kell mindjárt valami természetfelettire gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!