Mi a véleményetek az Amityville Horrorházról?
Figyelt kérdés
Tényleg azért menekült ki a Lutz család 28 nappal a beköltözés után, mert szellemek lakják? Mi a véleményetek a szagokról, a hangokról, és az elsuhanó árnyakról?2012. szept. 17. 18:09
1/12 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat!
2012. szept. 17. 18:24
2/12 anonim válasza:
én csak a filmet láttam róla :DDD és az iszonyat jó! nézd meg! hidd el úgy fogsz utána fosni hogy a szobádban nem mersz majd egyedül lenni;)
3/12 anonim válasza:
Végül is kiderült, hogy a pénz, és a hírnév miatt találták ki az ott lakók az egész történetet, így sok sok millió dollárra tettek szert! Szóval az egész csak mese volt, egy kitaláció, amiből igen meggazdagodtak.
4/12 anonim válasza:
Erröl láttam egy dokumentum filmet ahol mindent kielemeztek és bebizonyítottak hogy kamu bent a házban!
5/12 anonim válasza:
Én is láttam a Dok. filmet, és fény derült az igazságra, hogy az egész nagy KAMU volt, mindez a pénz miatt.
6/12 A kérdező kommentje:
Sejthettem volna, hogy a pénz miatt volt... a horrort majd amúgy tervezem megnézni, online lehet valahol?
2012. szept. 18. 17:50
7/12 anonim válasza:
Mozicsillagon fent van putlockeren. Linkelni nem tudom, mert nem engedi az oldal.
Jó filmnézést! De egyedül nem ajánlom :P na jó... biztos vannak olyanok akiknek ez meg sem kottyan. Mindenesetre nekem nagyon tetszett, de eléggé paráztam :D
9/12 A kérdező kommentje:
Én egy olyan vagyok, akinek ez meg se kottyan... ritka szar ez a film, nagyon nem tetszett.
2012. szept. 19. 15:49
10/12 anonim válasza:
hát nekem tetszett...bár ízlések és pofonok... de "ritka szarnak" azért nem mondanám. Elég sok horrort láttam már, és ez egy kifejezetten jól kivitelezett film. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!