Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményetek az Amityvill...

Mi a véleményetek az Amityville Horrorházról?

Figyelt kérdés
Tényleg azért menekült ki a Lutz család 28 nappal a beköltözés után, mert szellemek lakják? Mi a véleményetek a szagokról, a hangokról, és az elsuhanó árnyakról?

2012. szept. 17. 18:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat!
2012. szept. 17. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
én csak a filmet láttam róla :DDD és az iszonyat jó! nézd meg! hidd el úgy fogsz utána fosni hogy a szobádban nem mersz majd egyedül lenni;)
2012. szept. 17. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Végül is kiderült, hogy a pénz, és a hírnév miatt találták ki az ott lakók az egész történetet, így sok sok millió dollárra tettek szert! Szóval az egész csak mese volt, egy kitaláció, amiből igen meggazdagodtak.
2012. szept. 17. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Erröl láttam egy dokumentum filmet ahol mindent kielemeztek és bebizonyítottak hogy kamu bent a házban!
2012. szept. 17. 22:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam a Dok. filmet, és fény derült az igazságra, hogy az egész nagy KAMU volt, mindez a pénz miatt.
2012. szept. 17. 23:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Sejthettem volna, hogy a pénz miatt volt... a horrort majd amúgy tervezem megnézni, online lehet valahol?
2012. szept. 18. 17:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Mozicsillagon fent van putlockeren. Linkelni nem tudom, mert nem engedi az oldal.

Jó filmnézést! De egyedül nem ajánlom :P na jó... biztos vannak olyanok akiknek ez meg sem kottyan. Mindenesetre nekem nagyon tetszett, de eléggé paráztam :D

2012. szept. 18. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
PÜ-ben tudsz linket küldeni.
2012. szept. 18. 18:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Én egy olyan vagyok, akinek ez meg se kottyan... ritka szar ez a film, nagyon nem tetszett.
2012. szept. 19. 15:49
 10/12 anonim ***** válasza:
hát nekem tetszett...bár ízlések és pofonok... de "ritka szarnak" azért nem mondanám. Elég sok horrort láttam már, és ez egy kifejezetten jól kivitelezett film. :)
2012. szept. 19. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!